З круглим животом та величезною квіткою на ньому: Світлана Лобода вразила виглядом – “Буде третє поповнення”

Знаменита українська співачка Світлана Лобода вразила шанувальників оновленням у своєму мікроблозі. Чим здивував фанатів новий образ виконавиці?

Знаменита українська співачка Світлана Лобода є щасливою матір’ю двох прекрасних дівчаток. Якщо свою старшу спадкоємицю артистка зробила публічною, то молодшу всіляко захищає від уваги шанувальників та преси.

Світлана Лобода може виступити для росіян
Світлана Лобода вразила мережу округлим животом

Подейкують, що це пов’язано з її неймовірною схожістю з Тіллем Ліндеманом. Однак, Світлана заперечує будь-який зв’язок її дочки з рок-музикантом і досі не підтвердила свій роман з ним, про який пліткували багато років.

Світлана Лобода вразила мережу округлим животом

Зараз артистка знаходиться в стосунках. Втім, особистість коханого не розкриває, розповівши лише про те, що він її дуже розуміє, дає їй повну свободу, а сам не з російської федерації. Зіркова родина переїхала за кордон декілька років тому. Після початку повномасштабної війни в Україні Світлана Лобода одразу ж заявила про свою антивоєнну позицію та засудила вторгнення.

Ба більше, виконавиця взяла активну участь у реконструкції постраждалих районів Ірпеня. Але своє життя вона і надалі захищає та приховує від сторонніх очей.

Тим не менш, нещодавно їй вдалося заінтригувати мережу новим контентом. Справа в тому, що співачка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію, на якій постала у червоній сукні з великими трояндами. Одна з троянд опинилася прямо на оголеному животі артистки, який здається дуже округлим.

Цілком імовірно, що такий ефект могло створити освітлення. І тим не менш, шанувальники почали активно розпитувати артистку, чи не чекає вона раптом на третє поповнення.

Світлана Лобода вразила мережу округлим животом
Світлана Лобода вразила мережу округлим животом
Світлана Лобода вразила мережу округлим животом

Однак, Світлана поки що не дає жодних коментарів.

Схожі статті