Українська акторка Дар’я Петрожицька вперше розповіла, за чий кошт живе в Німеччині: “Ми всі безробітні”

Відома українська акторка Дар'я Петрожицька відверто поділилась відповідями на запитання своїх фоловерів на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Знаменита українська акторка Дар’я Петрожицька, відома за головною роллю Лізи у популярному телесеріалі “Папік”, розповіла, що після початку повномасштабної війни вона більше не має змоги заробляти кошти.

Наразі актриса перебуває за межами України – вона проживає за кордоном. Дівчина привідкрила завісу особистого життя і розповіла, що живе в Німеччині разом зі своїм хлопцем, який повністю забезпечую перебування дівчини за кордном.

На своїй сторінці в соціальній мережі Instagram акторка Дар’я Петрожицька опублікувала відповіді на запитання, які цікавлять її підписників найбільше.

Один із її шанувальників поставив запитання про те, за який кошт акторка проживає в Німеччині.

Дівчина, нічого не приховуючи, відповіла максимально відверто. Зірка серіалу розповіла, що її забезпеченням повністю займається коханий хлопець Олексій, із яким вона проживає.

Дар’я Петрожицька та її хлопець

Ба більше, дівчина пожартувала, що окрім цього, на плечі Олексія лягла ще одна відповідальна місія –  дбати про двох їхніх котів.

Нагадаємо, що раніше акторка відповідала на запитання підписників про повернення в Україну.

Вона говорить, що не знаю, як і коли буде повертатись додому. Головна проблема, за її словами, у тому, що нормальної можливості поїхати зараз в Україну немає.

Петрожицька зізнається, що робити в Києві немає чого через те, що актори, по суті, стали безробітними, як говорить акторка.

“Ми всі безробітні, а мій коханий тут, я б повернулася, напевно. Але мені хочеться мати таку нагоду, побути вдома. Ну якби я приїхала туди, щоб я там робила? Я не знаю, — говорила зірка серіалу “Папік”.

Схожі статті