Катерина Велика після поразки на “МастерШеф” похизувалась своїм розкішним авто: білий, великий джип

Катерина Велика стала однією з найяскравіших та найзухваліших учасниць нового сезону "МастерШеф.Битва сезонів". Завдяки цікавим образам та сміливим висловлюванням. Але перемогу на жаль, не здобула.

Катерина ніколи не приховувала, що вона досить успішно вийшла заміж, але при цьому, жінка має сильний характер та жагу досягати своїх цілей самостійно. Тому, Велика пішла на кулінарне шоу “МастерШеф” аби довести собі, що вона дійсно вартує багатьох відзнак та нагород. Але при цьому вона досить часто розповідала про свого багатого чоловіка та їхні статки у вигляді домівок, розкішних автомобілів, бізнесу та подорожами у рідні куточки світу.

Катерина Велика на МастерШеф

В останньому сезоні шоу Катерина була досить агресивною по відношенню до інших учасниць та учасників. Хоча варто сказати, що за певних обставин кожен з суперників поводиться так само, тобто, починає кричати один на одного та проявляє злість й незадоволення. Тому,  майже нікого така поведінка Великої не дивувала, проте інколи Катя дійсно була дуже різкою та несправедливою.

І якби сильно Велика не хотіла здобути перемогу, цього разу їй це зробити не вдалося, хоч і змагалася вона чесно та гідно. Але сама Катерина не надто засмутилася, судячи з її реакції. Жінка щиро зраділа за молодого переможця Олександра Цвіркуна, оскільки, на її погляд, молодому хлопцю ця перемога відкриє набагато більше дверей у кулінарне майбутнє.

До того ж майже відразу після суперфіналу кулінарної битви Катерина показала фотографію, де вона сидить за кермом великого, білого автомобіля. А місце відмітки було саме “МастерШеф”. Певно це архівне фото зі зйомок шоу. Під цим постом вона привітала всіх з Новим роком та побажала море кохання та мирного неба.

Також варто нагадати, що нещодавно Велика зізналась, що поки що вона не зможе відкрити власний ресторан через маленького сина, який потребує багато уваги та вільного часу. А робити з сина жертву заради успішного закладу, жінка поки що не готова.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.