20-річний переможець “Голосу країни” Роман Сасанчин привітав дружину з 25-річчям: подарував вінчання в церкві

Роман Сасанчин став двократним переможцем у шоу "Голос країни", спершу у дитячій версії, а згодом й у дорослій та обидва рази у команді Тіни Кароль. Але вся країна досі пам'ятає 10-річного Рому й не вірить, що сьогодні він тато та чоловік, який збирається вінчатися.

Сьогодні, 11-го січня 2023 року дружина Роми Іванна Сасанчин святкує свій маленький ювілей – дівчині виповнюється 25 років. Це чарівний вік для дівчини, оскільки це така межа між юністю та дорослим відповідальним життям. Але Іванна давно взяла своє життя у власні руки, тому, дівчина не гає часу на пусті речі й вже у молодому віці наважилась вийти заміж та народити дитину.

Роман Сасанчин подарував жінці вінчання

Зараз Іванна активно веде свій блог в соціальній мережі instagram, де розповідає про свої будні молодої мами. Дівчина не приховує нічого від своїх шанувальників, тому щодня виходить у сторіс та детально говорить про свої плани на день і багато чого про маленьку Елізабет, якій, до речі 30 грудня 2022 року виповнився рік. Цю подію молода родина Сасанчин святкувала з друзями, а наступного дня у родинному колі.

Дійсно не віриться, що у свої 20 Рома вже має свідомо обраний шлях татуся й відповідального чоловіка. До того ж дитина була запланована, адже подружжя дійшло до висновку, що краще пройти складні етапи з малюком у юному віці, щоб потім і дитина була доросла, й батьки молоді.

Та нещодавно дружина переможця талант-шоу заявила, що вони мають намір повінчатися, це доволі серйозний крок, адже коли шлюб створюється на небесах, то партнери вже не можуть розлучитися чи сваритися без наслідків. Але й до цього рішення Роман та Іванна підходили дуже серйозно. Тому, саме сьогодні у День народження коханої жінки Роми, вони й повінчаються. Певно це не є повноцінним подарунком на свято дівчини, але про це ми зможемо дізнатися коли сама іменинниця вийде у сторіс з розповідями.

Схожі статті