Наречена Роми Свечкоренка з “Холостячки” зізналась, що вона бі: новий сюрприз після Андрія Хветкевича

Роман Свечкоренко доволі відомий блогер та психолог, який став більш відомим завдяки участі у романтичному шоу "Холостячка", де боровся за прихильність Злати Огнєвіч. А зараз чоловік плавно готується до весілля з молодою блогеркою.

На проєкті Рома проявив себе як дуже спокійний та відповідальний чоловік, якому можна довірити навіть найболючіші місця своєї душі, оскільки він знається на людській психології. Саме тому, Злата з перших же зустрічей почала приділяти йому багато уваги та захоплюватися поведінкою та уважним ставленням Свечкоренко.

Свечкоренко зі Златою

Та через те, що Рома був у процесі розлучення, Злата таки відправила його додому. Але на фіналі чоловік з’явився вже з вирішеним питанням. Й оскільки втратив багато часу на розлучення, серце Огнєвіч вже зайняв інший, всім відомий Андрій Задворний.

Не довго психолог горював, і з часом закохався у молоду дівчину-блогерку на ім’я, Валерія Чернецька. Лєра молодша за Романа на 10 років, але коли приходить справжнє кохання, вік не є перепоною для побудови стосунків. Тому зараз пара вже у статусі наречених.

Відповіді Лєри

Але оскільки обидва вони відомі люди, коло них постійно ходить багато чуток. І цього разу вони підтвердилися. Виявляється, що Валерія заявила, що вона бі, тобто їй подобається як чоловіки, так і жінки. Цю тему обговорювала Анна Трінчер на подкасті в Олександра Волошина, де все й підтвердилося.

А також у самої Чернецької в instagram у збережених історіях є відповіді на цю тему. Тож, Лєра визнає свою тягу до дівчат і наголошує на тому, що це ускладнює її життя.

Відповідь Лєри

Плюсом є те, що Свечкоренко приймає і кохає свою обраницю такою, яка вона є, оскільки загалом людям соромно та страшно зізнаватися у таких особистих речах. Та все це можна пропрацьовувати з фахівцями – головне мати бажання.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.