Друг Пугачової Валерій Леонтьєв заявив, що більше не виступить для росіян: “Я не бажаю їх знати”

Народний артист росії Валерій Леонтьєв все своє життя присвятив сцені та оціновувачам свого таланту. Але часи змінюють, і, на щастя, змінюється світогляд артиста, особливо це цінно під час війни.

Раніше Леонтьєв давав великі сольні концерти, збирав мільйонну публіку у різних куточках світу та по більшій мірі все ж таки у російській федерації. Валерія знають в будь-якому місті, адже він є справжньою легендою, та, як стало відомо, нині артист перебуває за кордоном, але де саме – поки невідомо.

Леонтьєв більше не хоче співати для росіян

Дивно, що Леонтьєв жодним чином не коментує війну в Україні, хоча його думка мала б вагу, так само як і думка Пугачової. Звісно, висловлювання свого ставлення до країни-агресора та на адресу керівництва нічого б не змінило, а тільки додало б артисту проблем, проте показало б його свідому та чесну людину.

Та той факт, що Валерій відмовився виступати для росіян, вже багато про що каже. Так артист не погодився брати участь у “Блакитному вогнику” та у “Пісні року”, а його менеджер заявив, що росіяни можуть навіть не чекати, що Леонтьєв забажає співати для них. Та й сам артист не залишився осторонь.

“Я більше не бажаю знати російських прихильників та в жодному разі не стану для них виступати” – заявив Валерій.

Також артист додав, що зможе виступити лише за шалені гроші, яких росіяни ніколи й не бачили, тому, це означає, що у росії більше не почують легенду естради. Натомість сам артист нічого не втрачає, оскільки за кордоном він за один виступ має приблизно 4-5 мільйонів. Тож, за такі гроші жителі рф точно не замовлять артиста на свята.

Пугачова підтримує рішення друга

Отже, ще один відомий та поважний артист, який все життя віддав російській сцені, публічно відмовляється жити та працювати на державу, яка нахабно та безжально знищує іншу країну. Тут можна сказати лише браво та подякувати артистові за вміння аналізувати та обирати гідність та чесність.

Схожі статті