Переможець Холостячки-2 Задворний вразив зверненням до Топольського під час фіналу Холостяк-12: “Хайп”

Переможець другого сезону романтичного шоу "Холостячка-2" Андрій Задворний неочікувано відреагував на фінал 12-го сезону "Холостяка-12". Усі деталі в нашій статті.

13 січня на телеканалі СТБ відбувся фінал 12-го сезону романтичного реаліті-шоу “Холостяк”. Алекс Топольський обирав переможницю між двома своїми фаворитками Олександрою та Катериною.

Хто переміг в шоу Холостяк-12
Андрій Задворний вразив зверненням до Алекса Топольського

Звісно, за любовною історією спостерігала значна частина української аудиторії. Серед них був і Андрій Задворний, який брав участь у другому сезоні програми “Холостячка-2” і ба більше, якому вдалося підкорити серце Злати Огнєвіч і стати переможцем.

Примітно, що під час зйомок чоловік неодноразово говорив про те, що прийшов за піаром, як і його конкуренти, які в цьому зізнаватися не хочуть. Коли на пост-шоу Злата почула слова бізнесмена, вона була глибоко  вражена, а після ефіру записала відео, на яких плакала та ділилася своїм розчаруванням.

В цей раз Андрій знову вирішив підкреслити той факт, що учасники йдуть на романтичний проєкт перш за все заради піару.

Андрій Задворний вразив зверненням до Алекса Топольського

Він оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію екрану свого телевізора, відмітив Алекса, Катерину та Олександру і звернувся до них з побажанням “Хай/п переможе кохання”, таким чином викромевши слово “хайп”.

Варто відзначити, що Алекс т”Топольський подарував обручку Катерині тільки “вчора”, тож на історію розвитку стосунків пари після проєкту слід чекати тільки наступного тижня.

Тривалий час глядачі вважали, що справжньою переможницею стала Олександра Мудра, так як вона після початку повномасштабної війни в Україні опинилася в Сполучених Штатах Америки, де і проживає сам Алекс.

Втім, з’ясувалося, що місце тріумфатора зайняла Катерина. До речі, з анонсу стало зрозуміло, що більша частина пост-шоу була відзнята у режимі онлайн, тобто ведучі знаходилися в студії, а екс-учасниці здебільшого спілкувалися з ними по відеозв’язку.

Схожі статті