Немолода, з дитиною від іншого та шлюбом за плечима: кого Юрій Горбунов проміняв на Катерину Осадчу?

Як відомо, знамениті українські телеведучі Юрій Горбунов та Катерина Осадча прийняли рішення одружитися у доволі зрілому віці. В обидвох за плечима були шлюби та багатий досвід.

Перед тим як стати парою Катерина Осадча та Юрій Горбунов буди досить давно знайомі. Обидвом довелося неодноразово співпрацювати і поступово хімія між двома зірками ставала все помітнішою. Однак, був значний нюанс, який дуже бентежив шанувальників — наявність у шоумена дружини.

Так, багато років Юрій перебував у шлюбі з жінкою на ім’я Людмила. Вона буда старша за телеведучого і свого часу грала в театрі. Заради Горбунова жінка залишила свого чоловіка і разом з донькою Ксенією стала жити з новим обранцем. Своїх дітей у пари не було, але Юрій полюбив падчерку, як рідну.

Юрій Горбунов показав, як виглядала його перша дружина

Юрія Горбунов та його службові романи
Кого Юрій Горбунов проміняв на Катерину Осадчу

Новина про одруження телеведучих застала фанатів, як грім серед ясного неба, адже вони навіть гадки не мали, що Горбунов встиг розлучитися. Про кохання між Катериною та її колегою стало відомо вже тоді, коли у телеведучої був округлий живіт і вона мала от-от народити.

Як доля склалася у Людмили Горбунової невідомо, адже вона неактивна в соціальних мережах і завжди вела непублічний образ життя.

Про те, як шоумену вдалося завоювати серце Каті стало відомо через 5 років. Виявляється, він тривалий час підвозив її після зйомок, і одного разу Осадча запросила колегу на чашечку чаю до себе в дім. І вже тоді колеги стали коханцями.

Юрій Горбунов розказав, як почалися стосунки з Осадчею
Кого Юрій Горбунов проміняв на Катерину Осадчу

Нагадуємо, що зіркова пара виховує двох спільних дітей Івана та Данила. Зірки також активно обговорювали можливість всиновлення дитини після закінчення повномасштабної війни, однак згодом зізналися, що поки не готові. Розмови про імовірну четверту вагітність ведучої також вщухли.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".