Скільки дітей було у чоловіка Тіни Кароль Євгена Огіра: встиг стати батьком ще до шлюбу з поп-дівою

Популярний український продюсер, чоловік співачки Тіни Кароль, який помер від важкої хвороби, має не тільки дитину від Тетяни Ліберман Веніаміна

Знаменита українська співачка, виконавиця популярних пісень і справжня поп-діва України Тіна Кароль стала вдовою у двадцять сім років. Жінка була одружена зі своїм продюсером, відомим українським шоуменом Євгеном Огіром, який, на превеликий жаль, на тридцять третьому році свого життя помер після тяжкої хвороби – чоловік мав рак шлунку.

Разом із Євгеном Тіна Кароль виховувала сина Веніаміна, якому зараз уже чотирнадцять років. Хлопчик втратив батька в зовсім ранньому віці.

Веніамін Огір
Веніамін Огір

Та відомо, що Веніамін – це не єдина дитина Євгена Огіра. Знаменитий продюсер має ще сина, який народився до шлюбу Євгена з Тетяною Ліберман (справжнє ім’я Тіни Кароль).

Жінка дізналася, що її чоловік мав ще одну дитину. Сина Євгена Огіра так само звати Євген, він старший за Веніаміна. Відомо, що матір старшого сина Євгена звати Надія.

Тіна Кароль, дізнавшись таку деталь із особистого життя Євгена, поставилася до всього із неабияким розумінням. Вона зазначила, що діти ні в чому не винні. Тетяна Ліберман навіть дозволяла сину чоловіка приходити до їхньої спільної дитини – до Веніаміна, та гратися з ним.

А от із колишньою Євгена Огіра Надією Тіна Кароль ніколи не спілкувалася.

Та все ж таки проблеми з іншою сім’єю свого чоловіка у співачки виникли, просто пізніше – одразу після того, як Євген Огір помер.

У 2014 році, в інтерв’ю Каті Осадчій виконавиця Тіна Кароль зізналася, що екс-дружина Євгена звернулася з питанням про поділ спадку на другий тиждень після смерті продюсера.

Претендували мати з сином на заміський будинок у Зазим’ї, який Женя подарував Тіні в листопаді 2008-го, коли у них народився син Веніамін, на спортивні машини марки “Subaru”, і на музичний матеріал Тіни, тобто на її пісні, оскільки і Тіна, і Євген були власниками однієї юридичної особи в рівних частках. Втім всі ці питання Кароль владнала.

Схожі статті