49-річна Руслана показала нове фото та збентежила шанувальників зовнішнім виглядом: “Може захворіла?”

Руслана одна з найвідоміших співачок, яка завжди виконувала пісні та писала їх виключно українською мовою. Оскільки для неї це надважливо, спілкуватися та творити рідною мовою.

Руслана все своє життя присвятила сцені, і стала зіркою українського шоу-бізнесу, оскільки її творчість багатьом близька. Все дійшло навіть до рівня Євробачення та перемоги на цьому світовому конкурсі у 2004 році. Завдяки перемозі, саме Руслана прославила Україну, як творчу, квітучу та невмирущу націю.

Руслану розкритикували

Зараз артистці 49 років, і звісно, що з кожним роком з’являються нові артисти, молоді таланти, які просто наступають на п’яти. Та вона не з тих, хто поступається, Так, у житті Лижичко були періоди, коли вона зникала зі сцени, а потім знову з’являлась та запалювала на концертах. Але варто сказати, що зараз артистка увійшла в активну фазу боротьби на культурному фронті. Руслана об’їздила кілька країн Європи, вона добивалась справедливості у США, постійно ходить на мітинги та дає благодійні концерти.

Та й в реальному житті поза сценою, у співачки енергії, хоч відбавляй, наприклад, Руслана дуже полюбляє спорт, її навіть можна назвати боді-білдеркою, оскільки жінка має біцепси, прес, накачані ноги та взагалі спортивне тіло, як у професіонала. Це дуже добре для здоров’я та привід собою пишатися.

Але саме через свої форми Руслана натрапила на критику у свою сторону. Ніби-то у 49 років так виглядати як мінімум дивно, відростила собі біцепси й пишається. Але насправді, ця критика на артистку не діє, адже важливо, щоб вона почувалася комфортно. Їй подобається вести здоровий спосіб життя та віддаватися на повну спорту – то це ж її вибір та вибір її організму і це чудово.

Біцепси Руслани розкритикували

Проте критика була, є, і завжди буде присутня у житті відомих людей, особливо тих, хто десятиріччями не зникає з радарів і досі щось корисне робить для себе та для країни.

Схожі статті