Ірина Горова і Даша Кацуріна назвали головні недоліки Потапа і Дантеса в ліжку: неідеальні чоловіки

Інколи інтерв'ю заходять занадто далеко і тоді знаменитості не проти розповісти дещо дуже особисте про своїх пвртнерів та ексів. Що ж такого повідали Ірина Горова та Даша Кацуріна?

Більшість зірок з часом звикають др публічного життя і не проти поспілкуватися з журналістами і на більш особисті теми, адже це не тільки допомагає налагодити зв’язок зі своєю аудиторією, але і побудувати з нею довірливі стосунки.

Що може допомогти завоювати любов фанатів краще, ніж розуміння, що знаменитості — такі самі люди, проживають схожі проблеми і так само інколи не знають, як з ними боротися?

Ірина Горова назвала головні недоліки Потапа в ліжку

Ірина Горова показала, як виглядає колишній тесть Потапа
Ірина Горова і Даша Кацуріна назвали головні недоліки Потапа і Дантеса в ліжку

Так, свого часу Ірина Горова розповіла про те, з якими проблемами зіштовхнулася у шлюбі з Олексієм Потапенко. Як з’ясувалося, продюсер сильно хропить і боротися з цим майже неможливо.

Ірина зізнавалася, не могла спати ночами через хропіння Олексія, і ніякі медичні і народні методи не рятували. Єдиним виходом з цієї ситуації була терплячість Ірини. Так, усі роки вона просто терпіла і звикла засинати під акомпанемент Потапа.

Настя Каменських свого часу також говорила про те, що Потап вельми не тихий під час сну. Але співачку це більше смішило.

Даша Кацуріна назвала головні недоліки Дантеса в ліжку

Володимир Дантес та Даша Кацюріна
Ірина Горова і Даша Кацуріна назвали головні недоліки Потапа і Дантеса в ліжку

Даша Кацуріна в свою чергу розповіла, як імпульсивність та бажання вилити свій негатив у Дантеса переходить в їхнє ліжко.

“Він може бути імпульсивним, і це важкувато. Але потім я пішла до психотерапевта, він теж ходить, і в нас такі сварки дуже смішні”

Варто відмітити, що раніше і Надя Дорофєєва розповідала про темперамент Володимира, і як він впливає на їхні подружні стосунки.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".