Яна Цибульська про останній ефір “Танців з зірками”, команду, друзів та Сергія Танчинця: співак підтримав

Для них проект скінчився, але емоції не вщухли.

Попередній прямий ефір став останнім для ще однієї пари. Це Яна Цибульська та Сергій Танчинець.

У своєму блозі хореограф висловилася щодо вильоту з проекту. Вона зазначила, що шкода покидати проект за крок до чвертьфіналу, адже було витрачено багато сил і було взагалі непросто. Дівчина не тримала образи і подякувала всім причетним до цього шоу. Вона побажала успіхів своєму чоловікові Дмитру Жуку, який танцює в парі зі співачкою Юлією Саніною.

Яна відмітила працю і результати свого партнера лідера гурту “Без Обмежень” Сергія Танчинця.

Під знімками дівчина запропонувала прихильникам обрати улюблений знімок і поділилася, що їй самій найбільше подобається остання світлина.

Під відео їхнього останнього танцю дівчина подякувала проекту не лише за нові танці, а й за людей. з якими довелося спілкуватися і працювати. Вона подякувала генеральному директорові проект Віктору Завадюку за можливість стати частиною однієї великої родини під назвою “Танці з зірками”.

Звісно, їй було шкода прощатися, але вона прийняла це рішення і гідно покинула проект.

Певна річ, підписники хореографа підтримували її і партнера у цей непростий момент. Але головне, що вони вірять у те, що Яка Цибульська ще отримає свій кубок “Танців з зірками”.

Це саме говорив і партнер Яни Сергій Танчинець у своєму дописі після вильоту пари з проекту. Чоловік зазначив, що вона сильний хореограф і танцівниця. А ще дуже наполеглива, тому обов’язково триматиме в руках заповітний кубок переможця. Співак погодився з партнеркою, що шкода було залишати шоу, але при цьому Сергій Танчинець зауважив, що вони і так пройшли доволі далеко. Тож їм є чим пишатися.

Схожі статті