Христина Соловій проміняла Вакарчука на іншого: фаворитка співака поринула в обійми солідного політика

Знаменита українська співачка Христина Соловій сколихнула мережу фотографією з найвпливовішою людиною України. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

25 січня Президент Володимир Зеленський святкує свій день народження, а отже усі його друзі та колеги, а також звичайні громадяни України намагаються зробити цей день для нього особливим. До привітань долучилася неймовірно харизматична та талановита виконавиця Христина Соловій.

Христина Соловій проміняла Святослава Вакарчука на іншого

Красуня прославилася ще за часів своєї співпраці з Святославом Вакарчуком. Тому з Зеленським встигла познайомитися ще до того, як він ступив на шлях політичної кар’єри.

Христина Соловій проміняла Святослава Вакарчука на іншого

Христина оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм фотографію, на якій постала в обіймах з паном Президентом. У кадрі Володимир Олександрович постав в класичному костюмі-двійці, в білій сорочці та укладанням на голові, а Соловій у сценічній сукні з корсетом, яка до того ж була прикрашена квітами.

Імовірніше за все, знімок був зроблений за кулісами, адже неможливо не звернути увагу на погане освітлення в приміщенні, а також обстановку позаду головних героїв статті.

Нагадуємо, післч початку повномасштабної війни в Україні Христина Соловій не евакуювалася за кордон, а навпаки почала активно створювати патріотичний контент, а також давати благодійні концерти.

Репертуар зірки також зазнав певних трансформацій: із ніжного та романтичного перейшов у більш жорсткий та драматичніший. Зокрема Соловій створила композицію, слова до якої були написані Сергієм Жаданом. Поет також знявся у кліпі співачки, де серед основного відеоряду є сцени з поцілунками. Не варто й казати, скільки гаміру наробила дана відеоробота.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.