Дан Балан відгуляв розкішне весілля та показав неймовірної краси наречену: церемонія на райських Мальдівах

Знаменитий молдавський виконавець Дан Балан виступив для молодят на Мальдівах та сколихнув мережу влаштованим концертом. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Наприкінці нульових молдавський виконавець Дан Балан отримав всесвітню популярність. Тоді стало відомо, що співак переїхав до Сполучених Штатів Америки і навіть мав можливість співпрацювати з голлівудськими зірками. Тому навіть важко уявити, які гонорари чоловік отримує за приватні виступи, і все ж таки персон, які можуть собі дозволити таку розкіш, вдосталь.

Дан Балан відгуляв розкішне весілля

Ще до початку повномасштабної війни в Україні знаменита українська телеведуча Іванна Онуфрійчук влаштувала два розкішних весілля. Перше було організовано на Мальдівах, куди і був запрошений Дан Балан.

Весілля Іванни Онуфрійчук
Дан Балан відгуляв розкішне весілля

Варто відмітити, що ця локація користується особливою популярністю серед знаменитостей, які хочуть влаштувати для себе приватне свято, без великої кількості гостей, родичів та журналістів. Зокрема, там колись вийшла заміж Тіна Кароль перш ніж обвінчатися в Києві.

Дан Балан відгуляв розкішне весілля

Однак, на відміну від поп-діви Іванна значно витратилася на дане торжество, і влаштувала повноцінне свято, яке не по кишені більшості зірок. Воно і не дивно, адже чоловіком красуні став казахстанський мільйонер Алмаз, який зміг покрити усі розходи зірки.

До речі, Дан Балан є улюбленим виконавцем Іванн , тому був запрошений зі своїм концертом і на друге весілля пари, яке через півроку було влаштоване в центрі Києва, з великим розмахом. Однак, на цей раз компанію йому склали українські колеги. А от Тіну Кароль на дане торжество не запросили, хоча зірка також активно бере участь у подібного роду корпоративах. Імовірно, пов’язано це зі скандалом, в який потрапила співачка, коли втратила своє місце ведучої через Онуфрійчук.

Схожі статті