Всі відомі коханки екс-чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу: модель Яна Беляєва, візажистка Лілія Реус

Колишній чоловік всім відомої артистки Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу – чоловік гарячих кровей, тому, для нього вірність це не пріоритет. І наявність коханок під час шлюбу, для нього не проблема.

Історія кохання Ані та Мурата розпочалась багато років тому, все почалося з курортного роману, а потім перейшло у стосунки та створення родини. Але сімейне щастя пари протрималося не довго. Рівно до того моменту, поки норовливий турок не засумував і не почав ходити наліво.

Лорак і Мурат у шлюбі
Лорак і Мурат у шлюбі

Саме подружня зрада й стала причиною розлучення. Річ в тому, що на той момент у Лорак був пік кар’єри й вона часто їздила на гастролі, і в один з таких періодів Мурата побачили з дівчиною в обіймах. Спочатку він казав, що це просто дружба, але згодом закрутив роман з Яною Бєляєвою, та сама дівчина з клубу. Та якщо спочатку Кароліна намагалась закрити на це очі й не коментувати, то через деякий час не витримала обману та подала на розлучення.

Після розлучення, та під час нього Мурату нічого не заважало вже публічно будувати тимчасові стосунки з моделлю. Та цей роман довго не протримався, оскільки Яна знайшла кандидатуру краще, ніж розлучений турецький бізнесмен та пішла від нього до чоловіка, з яким дійсно пізнала, що таке кохання.

Яна Беляєва
Яна Беляєва

Невідомо, скільки жінок у Налчаджиоглу було ще після Яни, оскільки він довго не показувався у компанії з леді. Та зараз у чоловіка вже є нові стосунки, де він щасливий та видно, що взаємне кохання там присутнє.

Обраницею Мурата стала дівчина, на ім’я Лілія Реус. Дівчина професійно займається візажем, а також займається косметичним бізнесом разом з коханим. Тобто, пару об’єднують не тільки почуття, а ще й робота.

Мурат з коханою
Мурат з коханою

Також, відомо, що у Лілії є донька від попередніх стосунків. Дівчинку звати Олександра, і на диво, турецький обранець дівчину прийняв як рідну доньку,, так само як і Реус потоваришувала з Софією. Тож, зараз у стосунках панує гармонія та любов, а от що буде далі, покаже час.

Схожі статті