Ані Лорак готується відгуляти розкішне весілля у неймовірно розкішній сукні нареченої: заміж не за Мурата

Знаменита російська співачка українського походження Ані Лорак сколихнула мережу раптовою появою у розкішній білій сукні, яка дуже схожа на весільну.

Після розлучення з Муратом Налчаджиоглу Ані Лорак тривалий час приховувала своє особисте життя в секреті. Досвід публічних взаємин не приніс співачці нічого хорошого: Україна та російська федерація стали свідками того, як чоловік зраджував артистці, поки вона була на гастролях.

І хоча українська аудиторія вже давно відмовилася від артистки, а в російській федерації з недавніх часів вона стала вигнанницею, зірка продовжує дотримуватися нової лінії поведінки: про кохання вона заговорює лише в рамках піар-компаній.

Ані Лорак заінтригувала мережу знімком у весільній сукні

Весільна сукня Ані Лорак
Ані Лорак заінтригувала мережу знімком у весільній сукні

Наприклад, нещодавно співачка поділилася на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram новим треком, а також супроводила його фотографією, на якій постала у білій сукні, що дуже нагадує весільну.

Варто відмітити, що Ані Лорак взагалі полюбляє весільну тематику, адже багато разів брала участь у весільних фотосесіях для глянцевих журналів, а також для реклами.

Нагадуємо, декілька років тому колишній чоловік Кароліни Мурат повідомив про те, що має намір одружитися зі своєю дівчиною Лілією Реус. Красуня оприлюднила на своїй сторінці фотографію з обручкою, однак на весілля аудиторія не дочекалася, адже почалася повномасштабна війна в Україні. Чи встигли молоді побратися достовірно невідомо, адже пара може приховувати факт весілля через недоречність торжеств.

Подейкують, що після 24 лютого не тільки дочка турецького бізнесмена Софія перебувала на його батьківщині, але колишня дружина Кароліна.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.