Зірка шоу “Танці з зірками” Ілона Гвоздьова похизувалась будівництвом нового будинку під Києвом: всюди розкіш

Ілона Гвоздьова відома українська хореографиня та танцівниця, яка є незмінною зіркою шоу "Танці з зірками" де неодноразово доводила своїх партнерів до перемоги, чим демонструвала свій професіоналізм.

Ілона була та є основною годувальницею своєї родини, оскільки жінка багато працює, і навіть, кілька місяців тому, через дуже навантажений графік, жінка потрапила у лікарню, де їй порекомендували більше відпочивати. Тому на два тижні Ілона відмовилась від всіх зайнять та проєктів.

Але все ж таки, працювати й заробляти гроші вкрай потрібно, адже треба оплачувати будівництво будинку, який Гвоздьова почала проєктувати ще до початку повномасштабної війни, яку розпочала росія. Але й чоловік танцівниці не залишився осторонь будівництва. Річ в тому, що Іван Хом’ячук був виконробом на їхньому будівництві та контролював самостійно весь процес. Це допомогло родині зекономити гарну суму грошей.

Будинок Ілони

Тож, днями Гвоздьова показала у сторіс в instagram як проходить будівництво її будинку, який розташований десь під Києвом, але точну локацію Ілона не розсекречує. Але залюбки розповіла, що дизайн будинку проєктувала самостійно, тому результатом вже готових кімнат, жінка дуже задоволена. Наприклад, нині вже повністю готова кухня, яка ще влітку була у стадії підготовки. А зараз, кухня виглядає неймовірно красиво та стильно.

Кухня Ілони

Заміський будинок Гвоздьової має два поверхи. На другий поверх ведуть сходи, які будуть повністю залиті бетоном. Також, Ілона з чоловіком вирішили замість батарей зробити підлогу з утепленням. Ба більше, у будинку Ілони навіть є бомбосховище.До такого рішення Ілону підвели всі події в Україні, які принесла війна.

Будинок Ілони

Тож, незабаром будинок Гвоздьової буде повністю готовий, і родина повним складом зможе збиратися у кімнатах та проводити час разом.

Схожі статті