Теж зірка, але не світового масштабу: як виглядає сестра Дана Балана, яка схожа на нього, як дві краплі води

Знаменитий молдавський виконавець Дан Балан не часто говорить про свою родину, але йому є ким пишатися, адже окрім матері в нього є не менш відома сестра.

Знаменитий молдавський виконавець Дан Балан вже давно досяг світової відомості, і продовжує створювати музику, яка підкорює серця його слухачів. Іншим членам його родини не вдалося досягти такого рівня популярності, однак матір та сестра зірки також мають успішну телевізійну кар’єру.

Свого часу Людмила Балан впродовж 20 років активно вела шоу, а після неї цю нішу зайняла і її дочка Санда.

Як виглядає сестра Дана Балана

Як виглядає сестра Дана Балана

Так, красуня помітна фігура на молдавському телебаченні, зокрема завдяки її позиції у програмі “Чекай на мене”. Варто відзначити, що Санда також реалізувалася і в особистому житті, адже вдало вийшла заміж і народила дітей.

Весілля Санди Балан
Як виглядає сестра Дана Балана

Дам постійно потрапляв у кадр під час веселих ігор разом зі своїми племінниками, яких він дуже любить із якими прекрасно владнає. Натомість Санда не надто активноюа в соціальних мережах, тому на відміну від свого брата не підтримує зв’язок з фанатами в Instagram.

Неможливо не помітити, що зовнішньо телеведуча та співак дуже схожі, і їхнє рідство ніяким чином не могло би бути секретом.

До речі, Балани дуже близькі між собою. Наприклад, 10 років тому Санда дуже хотіла влаштувати особисте життя свого брата, і тому познайомила його зі своєю подругою Христиною Руссу, яка вступила з ним у стосунки і перебувала в них понад 5 років. Втім, молдавський мачо вирішив, що одружуватися не стане, і дівчина пішла своєю дорогою. Втім, ці стосунки були дуже гучними, і преса знову і знову згадувала їх у своїх статтях.

Як і рідний брат, Санда дуже закрита людина і нічого не розповідає про свого брата журналістам.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.