Колишня дружина Володимира Остапчука показала, який спадок залишив їй ведучий: “З пісні слів не викинеш”

Друга колишня дружина знаменитого українського телеведучого Володимира Остапчука Христина Горняк зізналася, під яким прізвищем залишилася після розставання.

Після початку повномасштабної війни в Україні велика кількість знаменитих пар повідомила про розлучення. Важкі часи стали випробуванням для багатьох сімей, які прийняли рішення не ускладнювати та розійтися.

Серед них опинилися і Володимир Остапчук з Христиною Горняк. Втім, обидва поки що розкривають жодних деталей кризи в стосунках. На відміну від своєї попередниці Христина заявила, що не стане вивертати брудну білизну на огляд публіки.

Колишня дружина Володимира Остапчука показала, який спадок залишив їй ведучий

Володимир Остапчук тепер їздить у метро
Володимир Остапчук тепер їздить у метро

Відомо, що до 24 лютого пара займалася будівництвом маєтку, в який мала переїхати. Так як розлучення доволі непростий процес, поки що справи не з рушають з місця, а будівництво зупинено.

2 роки тому Христина розповідала про те, що їй було неймовірно важко змінити своє прізвище на Остапчук, так як вона працює нотаріусом, а це ускладнює і без того бюрократичний процес.

Колишня дружина Володимира Остапчука показала, який спадок залишив їй ведучий

Нещодавно у жінки поцікавилися, чи повернула вона собі своє прізвище. І як з’ясувалося, це стало, так би мовити спадком Христині від телеведучого. Вона пожартувала, що “із пісні слів не викинеш”, тож вона поки що носить прізвище свого чоловіка.

Нагадуємо, що буквально через декілька місяців після того, як фанати запідозрили негаразди у стосунках подружжя Володимир засвітився у компанії нової коханої, з якою в нього роман. З яких причин молоді поки що не роблять стосунки публічними достовірно невідомо. Однак, особистість нової обраниці телеведучого вже не є таємницею, якби пара не старалася приховати правду.

Схожі статті