Майже не змінюється: 41-річна Катерина Кухар вперше показала себе до та після макіяжу – порівняйте і ви

Знаменита в цілому світі балерина Катерина Кухар показала в мережі своїм шанувальникам та шанувальницям, як вона виглядає до і після макіяжу.

Катерина Кухар – популярна в Україні та цілому світі танцюристка, балерина. Жінка відома своїм неабияким талантом до танцю, а також своєю незвичайною вродою. Окрім того, що шанувальниці та шанувальники Катерини Кухар бачать її на телеекранах та читають новини про її чергові тріумфи у світі танцю, її підписники та підписниці в мережі бачать трохи більше: жінка часто ділиться миттєвостями свого життя на власній сторінці в соціальній мережі Інстаграм.

Катерина Кухар звернулася до жінок
Катерина Кухар звернулася до жінок

Ось і цього разу Катерина Кухар вийшла на зв’язок зі своїми фоловерами. Вона опублікувала відео, на якому робить самостійно собі макіяж. Окрім цього, зірка зачитала знаменитий на весь світ маніфест, у якому йдеться про занадто жорсткі правила та вимоги до жінок, які тим щоденно диктує суспільство. Маніфесту вже кілька років, він колись значно підірвав мережу, та актуальності своєї, певно, на жаль, не втратив і сьогодні.

“Ми не маємо часу на антракт по відношенню до себе. Не маємо часу чекати ідеального втілення, щоб бути собою”, — висловилася знаменита балерина під відео, а також зазначила, що всі ми є унікальними.

Катерина Кухар зазначила, що в житті ми не можемо змінити хіба два шляхи: це вчорашній та завтрашній день. Обґрунтувала таку філософію балерина тим, що ми маємо можливість бути та діяти лише сьогодні. І варто, за словами Катерини Кухар, бути такою, якою ти є. Саме з таким закликом звернулася балерина до жінок, які буквально потерпають від вимог суспільства.

Українці в коментарях підтримали Катерину Кухар та засипали її компліментами.

Схожі статті