Віталій Козловський засумував та виклав архівні фото з Кузьмою Скрябіним у його річницю: “Без тебе”

Вчора, 20-го лютого була річниця трагічної загибелі легендарного українського артиста, активіста і просто хорошої людини – Кузьми Скрябіна. Звісно, багато колег вшанували пам'ять про нього, і Козловський не виключення.

Віталій Козловський вважає, що саме Кузьма багато у чому допоміг йому стати тим, ким він є. Оскільки на проєкті “Шанс”, був Скрябін і він давав хлопцеві цінні поради, ба більше, вони стали дуже близькі один одному. Якось так вийшло, що обидва роздивилися один в одному друга, а Віталій роздивився у Кузьмі ще й наставника, як творчого, так і по життю.

Архів Козловського

Тому, звістку про те, що Скрябін залишив цей світ стала для співака дуже тяжкою. Коли Віталій заводить мову про Кузьму, на його очах з’являються сльози, оскільки він вважає його досі близьким. В одному старому інтерв’ю Козловський досить чітко описав своє ставлення до друга.

“Кузьма мені дуже допоміг стати тим, ким я став. Я дуже вдячний йому за щирість, дружню руку допомоги. Він був чесною людиною, перш за все перед самим собою. Він назавжди залишиться у нас в пам’яті” – розповів Віталій.

Також артист наголосив, що він виріс на піснях Скрябіна, які допомогли йому сформувати правильний світогляд і стати гідною людиною, оскільки жоден артист, на його суб’єктивну думку не міг передати настільки чітко всі думки та поради на життя, а Кузьма міг.

Тож, у день вшанування пам’яті Віталік, звісно, не залишився осторонь та виклав архівні фотокартки з Кузьмою. Там вони обидва досить молоді, а Козловський зовсім хлопчик. Віталій нічого не став писати, просто виклав фото.

Архів Козловського

Зрозуміло, що йому досі важко переживати ці моменти, оскільки Кузьма був для нього прикладом справжнього чоловіка, на якого варто рівнятися та бути по життю таким же чесним та вірним собі.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.