Сукня-ночнушка і форми “навикат”: 16-річна дочка Ольги Фреймут Злата Мітчелл показала епатажні танці в США

Яскрава, епатажна, енергійна та сучасна – такою звикли бачити дочку зіркової матусі, Олі Фреймут. Як проводить час Злата Мітчелл в Америці, без контролю та нагляду? Розкажемо в нашому матеріалі.

Злата Мітчелл – перша дитина Олі Фреймут, яка ніколи не боялася виділятися серед своїх однолітків. Для неї типові: яскравий зовнішній вигляд, відкрита поведінка, епатажні сукні, костюми, топи.

Ця особистість ніколи не звертала увагу на думку інших, пояснюючи, що це її життя і вона здатна його прожити так, як вважає за потрібним.

Так, нещодавно Злата поділилася сторіз в Instagram, як відпочиває у вільний час, без особливого контролю та нагляду батьків. Донька телеведучої постала в довгій чорній сукні з вирізом на декольте. Доповнила вечірній образ зачіскою у вигляді довгого волосся з кучерями.

На відео, Злата чудово проводила вечір, танцювала та відволікалася від буденності на повну.

Злата Мітчелл показала, як проводить в Америці
Злата Мітчелл показала, як проводить час в Америці

Нагадаємо, що сама Фреймут, разом із дітьми від чоловіка Володимира Локотка зараз перебуває у Лондоні. Зірка запевняє, що її душа постійно знаходиться із Батьківщиною і їй часто сниться рідне місто.

За кордоном зразковий ревізор країни бере участь у благодійних заходах та зборах коштів, чим допомагає Україні.

Ольга Фреймут розповіла, що до початку повномасштабного вторгнення росії вона перебувала з молодшою донькою та сином у Франції, де планувала відсвяткувати там свій день народження. Чоловік Володимир Локотко залишився в Києві.

У Фреймут було велике передчуття біди, тому перед поїздкою прихопила документи та коштовності. Під час війни перебралася до Лондона, де перебуває й дотепер.

Схожі статті