Багатий наречений онуки Софії Ротару показав її майбутніх свекруху та свекра: як виглядають батьки Жаданова

Як відомо, єдина онучка легенди української естради Софії Ротару Соня Євдокименко декілька років живе у Нью-Йорку разом зі своїм нареченим Денисом Жадановим. Нещодавно бізнесмен показав своїх батьків.

Єдина онучка Софії Ротару Соня Євдокименко отримала блискучу освіту. Дівчина навчалася у Європі, деякий період часу проживала у Великобританії, мала нареченого француза, але потім вирішила кардинально змінити своє життя, і переїхала до Сполучених Штатів Америки. Там вона поселилася у Нью-Йорку.

Софія Євдокименко та Марко Дюменіл
Наречений онуки Софії Ротару показав її майбутніх свекруху та свекра. Софія Євдокименко та Марко Дюменіл

Вже декілька років вона перебуває у серйозних стосунках з бізнесменом Денисом Жадановим, якого називають її нареченим та мільйонером. Дівчина займається блогінгом, модельним бізнесом, а також навчається дизайну.

Спроб створювати музику вона не полишала: її перші композиції не надто сподобалися публіці, тож Софія вирішила обрати для себе іншу сферу діяльності.

Наречений онуки Софії Ротару показав її майбутніх свекруху та свекра

Про весілля пара поки що не говорить, але фанати впевнені, що незабаром Соня все ж таки вийде заміж за Дениса. До речі, сам бізнесмен ніяк не коментує їхні стосунки, але з задоволенням публікує фотографії з коханою.

А нещодавно він оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram новий кадр зі своїми батьками. Вперше шанувальники Соні побачили, як виглядають її потенційні свекруха та свекор.

До речі, Денис добре знайомий з батьками Євдокименко, адже разом сімейство мало довготривалий відпочинок в Італії два роки тому. У свій день народження Софія Ротару вирішила зібрати родину у теплих краях, тож усі члени добре проводили час впродовж місяця. З тих пір Соня не приїжджала в рідну Україну, адже окрім завантаженого графіку, тепер заважає повномасштабна війна.

Схожі статті