На кого вчилися українські зірки: яку освіту мають Олена Зеленська, Маша Єфросиніна та Оля Полякова

Українські знаменитості сумлінно вчилися в університетах, проте чи всі вони здобували освіту за спеціальністю? Багато хто і не здогадувався, що все так повернеться.

Більшість людей, які є популярними сьогодні, у ранньому віці не задумувались стати тим ким є. Через це більшість з них вступали в університети чи інститути, які вважали на той час оптимальним варіантом. Однак, мало хто почав працювати за спеціальністю. Пропонуємо почитати, де навчались відомі жінки України.

Олена Зеленська

Перша леді України Олена Зеленська разом із шостим президентом України Володимиром Зеленським навчались у Криворізькій гімназії № 95. Майбутнє подружжя було у паралельних класах. Потім Олена Зеленська вступила до Криворізького національного університету на будівельний факультет. Перша леді отримала червоний диплом магістра архітектури. Однак, жінка жодного дня не працювала за спеціальність.

Олена Зеленська
Олена Зеленська

Оля Полякова

Популярна українська співачка та актриса Оля Полякова від шкільного віку займалась музикою. Окрім звичайної школи артистка закінчила музичну школу. Там юна зірка навчалась гри на фортепіано. Після закінчення школи Оля Полякова вступила у Вінницьке училище культури та мистецтв, де вивчала зорове диригування. Молода співачка також навчалась у Київському університеті культури та мистецтв за класом естрадного вокалу. Крім цього, знаменитість отримала диплом оперної співачки у Національній музичній академії України імені Чайковського.

Оля Полякова
Оля Полякова

Маша Єфросиніна

Відома телеведуча та співзасновниця серії благодійних заходів “Charity weekend” Маша Єфросініна закінчила школу із золотою медаллю. Потім блогерка Єфросініна вступила в Київській університет імені Тараса Шевченка, де навчалась на факультеті іноземних мов. Українська телеведуча отримала диплом за спеціальністю “перекладачка з англійської та іспанської мов”.

Маша Єфросиніна
Маша Єфросиніна

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".