Історія Жіночого кварталу: як прийшли до успіху гумористки популярної комендійної програми

Студія «Квартал 95» випустила новий проєкт - «Жіночий Квартал». Популярне шоу є територією жінок. Саме там вони жартують і ставлять гумористичні номери.

У статті ви прочитаєте про зірок, які увійшли до складу команди.

Тетяна Песик

Тернополянка Тетяна Песик за освітою економіст, однак зараз вона актриса популярних українських гумористичних шоу. Уперше Тетяна Песик вийшла на сцену як гумористка у 2006 році. Саме тоді вона почала грати в КВК у команді  “V.I.P Тернопіль”. Згодом жінка стала відомою завдяки зіграній ролі в проєкті “Країна У”. Акторка також брала участь у “Лізі сміху”. Наразі гумористка є у складі команди “Жіночого Кварталу”.

Тетяна Песик
Тетяна Песик

Ірина Сопонару

Випускниця Чернівецького національного університету імені Федьковича Ірина Сопонару вперше почала свій шлях гумористичної акторки на сцені КВК в Чернівецькій лізі. Згодом акторка грала у телевізійному серіалі “Країна У” та “Одного разу під Полтавою”. Жінка також була учасницею шоу “Ліга Сміху”. А сьогодні Ірину Сопонару можна побачити на сцені “Жіночого Кварталу”.

Ірина Сопонару
Ірина Сопонару

Віра Кекелія

Популярна українська співачка та суперфіналістка вокального шоу телеканалу “1+1” “Голос країни-7” Віра Кекелія вперше вийшла на сцену, коли їй було 18. Дівчина взяла участь у фестивалі “Чорноморські Ігри”. Віра також спробувала себе у шоу “Танці з зірками”. Однак, зараз артистка є учасницею вокального квартету в гумористичній програмі “Жіночий Квартал”.

Віра Кекелія
Віра Кекелія

Анастасія Оруджова

Українська гумористка з освітою журналіста Анастасія Оруджова вперше вийшла на сцену у восьмому класі. Настя мала роль бабусі у шкільній виставі “Червона шапочка”. Згодом вона працювала аніматором, де за три години роботи отримувала 250 гривень. Акторку можна було побачити та в проєкті “Країна У”, і в шоу “Розсміши коміка”. Анастасія Оруджова до того як потрапила у “Жіночий Квартал” брала участь у “Лізі сміху” та “Камеді Батл”.

Анастасія Оруджова
Анастасія Оруджова

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".