Мама Дана Балана Людмила показала, як відгуляла весілля і засвітила наречених: молдавський мачо знайшов любов?

Творча, красива, із неймовірним голосом матуся відомого зіркового сина Дана Балана – Людмила Балан засвітила, як погуляла на гучному весіллі. Як це було? Всі подробиці читайте в нашому матеріалі.

Людмила Балан – молдовська співачка, ведуча, мама зіркового сина Дана Балана. Мало, хто знає, але в себе на Батьківщині жінка теж користується чималою популярністю, звичайно, поступаючись своєму сину, який зробив блискучу кар’єру в Україні й не тільки.

Так, на своїй сторінці в Instagram, жінка часто ділиться фото та відео з різних корпоративів на яких виступає. Цього разу, співачка поділилася приголомшеними відео із весілля, де засвітила молдавських наречених.

Мама Дана Балана на весіллі
Мама Дана Балана на весіллі

Звичайно, вся увага на весіллі була прикована не тільки до молодят. Весела, енергійна та запальна Людмила запалювала сцену, не жалкуючи, своїх сил. Основним видом діяльності зірки – являються такі заходи на яких вона головний зірковий гість. Мелодійний голос просто вражає й не дивно, що зірка змогла виховати такого талановитого сина.

Як сольна виконавиця змогла проявити себе із піснею “За поцілунок” у 2013 році, а далі продовжила свій шлях, виступаючи, для себе, заробітку та для душі.

Також варто зазначити, що Людмила з’явилася й на українському телебаченні. Прийшла на “Голос країни” 10 сезон у 2020 році, де в журі був її син Дан Балан.

Співачка змогла виконати дві пісні, одна румунською мовою, а інша – нашою українською солов’їною, що мала назву “Горіла сосна, палала”. Здуванню глядачів не було меж, як і в її сина та всіх журі, що відразу читалося на всіх обличчях.

Кадри із виступу Людмили Балан на Голосі країни
Кадри із виступу Людмили Балан на Голосі країни

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.