Стиль Алли Мазур до та після онкології: ведуча ТСН змінила боб-каре на кудлатий йожик сивого відтінку

Відома телеведуча, незмінна в ТСН на телеканалі 1+1 – Алла Мазур кардинально змінила свій стиль. Що стало причиною таких великих змін? Як зірка почувається зараз? Дізнаваймося в нашій статті.

У 2019 році мережу сколихнула новина, що в популярної ведучої, професіонала своєї справи та просто хорошої людини виявили онкологію. В Алли Мазур знайшли злоякісну пухлину. Зазначимо, що все проходило безсимптомно, але жінка вчасно почалася боротися за своє життя.

У 2020 році, Алла Мазур заявила, що поборола онкологічне захворювання та може повертатися до роботи.

Саме з цієї причини такій хоробрій, мужній та сильній Аллі довелося змінити свій стиль зачіски. Вона зазначила, що вчиться приймати, любити себе в будь-якому образі в горі й в радості.

Вперше свій новий образ телеведуча продемонструвала, коли знялася на обкладинку французького журналу в Україні Marie Claire. Саме тоді, вона мужньо та без перуки показала себе після тяжкого лікування.

Алла Мазур у виданні  Marie Claire
Алла Мазур у виданні Marie Claire

Зі слів самої Алли Мазур, хвороба почалася з маленького ущільнення, так званої “горошинки” в молочній залозі, яка спочатку лікаря не налякала. Біопсію назначили через місяць. На щастя, ведуча не почекала цього часу, а звернулася до хороших спеціалістів одразу.

Також телеведуча активно закликає всіх жінок бути уважними до себе, прислухатися до свого організму та не ігнорувати будь-які зміни. Вчасне звернення до лікаря – може вберегти вас від багатьох проблем.

Нагадаємо, що на українському телебаченні зірку вперше побачили в 1993 році, а з 1997 року почала свою кар’єру на такому вже рідному телеканалі 1+1.

Рекомендуємо до перегляду більш детальну історію хвороби Алли Мазур у відео прикріпленому нижче.

Схожі статті