Переможець “Битви екстрасенсів” Хаял Алекперов прокоментував шосте чуття Полякової, Зіброва та інших зірок

Переможець "Битви екстрасенсів" Хаял Алекперов ексклюзивно для телеканалу СТБ дав свій коментар про незвичні чуття зірок. Що вдалося передбачити деяким артистам? Що означали ці передчуття? Якими секретами поділився екстрасенс? Дізнавайтеся просто зараз. 

Переможець шоу “Битви екстрасенсів” Хаял Алекперов став відразу популярним та сильним у своїй галузі. Спеціально для “Неймовірної правди про зірок” дав свої коментарі та озвучив, що означали всі містичні передчуття зірок.

Як зазначається, деякі українські зірки знали про повномасштабне вторгнення росії проти України, вони бачили пророчі сни й розуміли, що чекає нашу країну далі.

Так, відома співачка MamaRika поділилася, що перед початком всіх страшних подій їй наснився сон, начебто почалася війна й вона разом із дитиною збирає речі. Потім прокинулася в холодному поту та знову заснула. Проте ненадовго, адже після цього все і почалося.

Співачка MamaRika
Співачка MamaRika

Солістка гурту “Go_A” Катерина Павленко теж зізналася, що бачила віщий один і той самий сон. Снилася війна ще й так чітко, що навіть бачила місто Сміла в якому ніколи не була.

Солістка Go_A Катерина Павленко
Солістка Go_A Катерина Павленко

Зазначимо, що таким зірковим пророцтвам Хаял Алекперов не дивується. Каже, що подібні обставини далеко не збіг:

“Я подивився у святій книзі – цей сон був нічим іншим як нагадуванням цій артистці від вищих сил про її місію. На цьому етапі життя, вона має знаходитися саме в цьому місті й потім піти далі ключовими моментами своєї долі”.

Співачка Оля Полякова знехтувала передчуттями молодшої доньки Аліси, де розповіла, що 16 лютого вони із сім’єю мали приїхати зі Шрі-Ланки. Коли вони виїжджали її дочка сказала, що у неї болить в грудях і передчуває щось погане. Хаял Алекперов дав свій коментар:

“Діти, як ангели. Чиста душа та тонка енергетика. Батькам потрібно прислухатися до того, що кажуть діти – вони відчувають і бачать те, чого не можуть дорослі”.

Оля Полякова з молодшою дочкою Алісою
Оля Полякова з молодшою донькою Алісою

Павло Зібров теж розповів, що дар передбачення має його дружина Марина, яка змогла напророчити й конкретні дати подій. Хаял дав і цьому пояснення:

“В неї дуже сильний ангел охоронець. Він уві сні давав їй знаки, що це буде особливий день й вона повинна бути дуже уважна, щоб вберегти себе від небезпеки”.

Марина Зіброва
Павло Зібров із дружиною Мариною

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".