Камалія не повернеться до України? Співачка вразила новиною з історичної Батьківщини Захура: “Це єдиний шлях”

Найбагатша співачка українка Камалія спантеличила своїх українських шанувальників повідомленням. Що відбувається, дізнайтеся в нашій статті.

Найбагатша співачка України Камалія та її чоловік британо-пакистанській мільярдер Мохаммад Захур одразу ж зізналися, що про наступ російських військ знали заздалегідь. Багатій вирішив евакуювати дочок від співачки Арабеллу та Мірабеллу до Великобританії, а тим часом сама виконавиця не захотіла виїжджати за кордон і зустріла війну вдома. Лише через місяць бізнесмену вдалося вмовити кохану приїхати та возз’єднатися з дітьми.

Камалія пояснила, чому на її обличчі з'явився набряк
Камалія вразила новиною з історичної Батьківщини Захура

Тривалий час родина знаходилася в Європі, але згодом перемістилася і в Пакистан, на історичну батьківщину Захура. Колись маленький Мохаммад тікав зі своєї батьківщини через війну, тож точно знає, що відчувають українці.

Камалія вразила новиною з історичної Батьківщини Захура

Ба більше, співачка активно бере участь у культурному житті країни. Нещодавно вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram повідомлення, в якому йдеться про участь артистки у літературному фестивалі.

Камалія вразила новиною з історичної Батьківщини Захура

“Молодість — це єдиний шлях вперед”, — йдеться в повідомленні.

Як довго родина збирається залишатися в Пакистані достоменно невідомо, адже сім’я як правило пересувається світом без анонсів про свою появу в тій чи іншій точці світу.

Нагадуємо, що після 24 лютого з’ясувалося, що Мохаммад був одружений з росіянкою. Багатій вперше розповів, що його дружина проживає в російській федерації, але війну не підтримує. Натомість його дочка Таня має серйозні конфлікти з мачухою через те, що Камалія не шкодує росіян і жорстко висловлюється на їхню адресу.

Схожі статті