Холостячка 3 сезон: Григорій Решетнік назвав ім’я зірки, яка може стати новою головною героїнею шоу

Палкі та незабутні відчуття, романтичні побачення та поцілунки, пошук свого справжнього кохання – телеглядачі можуть спостерігати на головному романтичному проєкті країни "Холостячка". Хто може стати наступною героїнею? Дізнавайтеся вже зараз.

“Обирати серцем” – найголовніше правило в проєкті “Холостячка”. За два сезони герої пережили романтику, першу симпатію ну і звичайно – палке та щире кохання.

В першому сезоні долі випробовувала зірка серіалу “Кріпосна”, акторка Ксенія Мішина. У 2020 році проєкт мав дуже високі рейтинги та популярність. Не дивно, адже Ксюші вдалося знайти своє кохання сценариста Олександра Еллерта, щоправда, за рік – така палка пара розійшлася.

Героїнею другого сезону стала українська співачка Злата Огнєвіч. Вона зробила вибір на користь своїм почуттям та емоціям, але, на жаль, помилилася. Андрій Задворний – переможець проєкту покинув дівчину, пояснюючи, що почуття після шоу зникли.

Телеканал СТБ поділився новиною, хто може стати наступною головною холостячкою країни в новому сезоні – співачка Джеррі Хейл. В інтерв’ю “Як ти?” з Григорієм Решетніком зірка зізналася, що хоче стати наступною героїнею.

“Тепер ти мене запроси зніматися на Холостячку. Я дуже хотіла стати наступною. Мені це дуже цікаво. Зараз дивлюсь останній сезон разом з усіма”, – розповідає співачка.

Співачка Джеррі Хейл
Співачка Джеррі Хейл відповіла, чи хоче стати наступною героїнею проєкту

Також дівчина зазначила, що за цей період ходила один раз на побачення – це було дуже романтично. На більше просто не вистачає часу. Що ж, можемо тільки сподіватися, чи братиме участь співачка в шоу, чи знайдуть іншу героїню. Проте її шанувальники давно вже цього чекають.

Схожі статті