Готує на кухні та збирає за сином іграшки: переможець Холостячки Еллерт вразив новиною зі свого життя в США

Знаменитий український гуморист та переможець романтичного реаліті-шоу "Холостячка" Олександр Еллерт заінтригував мережу несподіваним роликом.

Через декілька місяців після початку повномасштабної війни в Україні знаменитий гуморист Олександр Еллерт здивував раптовим рішенням: чоловік заявив, що виїжджає з України, при чому абсолютно легально.

Олександр Еллерт вразив новиною зі свого життя в США

Про свої плани на майбутнє зірка не повідомляв. Досить довго шанувальники сподівалися, що Олександр відправився у поїздку по роботі або в рамках благодійного заходу. Втім, місяці минали, а чоловік додому не повертався.

Досі гуморист не розповів, чи вирішив остаточно емігрувати. Як ніяк, але особисте життя у нього в Києві не складалося, а в студії він не працював більше, ніж півроку.

Олександр Еллерт вразив новиною зі свого життя в США

З часом Олександр почав займатися блогінгом ще активніше, адже на Ютубі взявся розповідати про життя в Америці.

Судячи з усього, і фінансове становище чоловіка покращується, адже нещодавно він взяв участь у зйомках реклами. По сюжету він грає роль батька, який спочатку готує на кухні для свого сина, а потім прибирає за ним іграшки.

Коли дитина рушає спати, Олександр сідає в крісло і починає генерувати ідеї. Уся суть в тому, що Олександр пропонує своїм підписникам ознайомитися з компанією, яка охоче профінансує круті стартапи або винаходи. Тобто, Олександр буквально про рекламував фірму, яка хоче стати для перспективних українців інвесторами.

Нагадуємо, що Олександр є батьком прекрасної дівчинки на ім’я Еля. Нещодавно стало відомо, що колишня дружина гумориста народила сина, тому у дочки Олександра зараз дуже багато справ, адже вона стала старшою сестрою.

Схожі статті