Стиль впливових українських політикинь: як одягалися Юлія Тимошенко, Уляна Супрун, Лілія Гриневич

Знамениті в українській політиці жінки були дуже яскравими та цікавими особистостями, які неабияк запам'яталися українцям та українками своїми образами.

В українській політиці чомусь не так багато жінок, як чоловіків. А якщо при владі опиняється якась політикиня, то вона часто привертає багато уваги до себе – звісно, адже кожна жінка мала свій образ, який прекрасно відображав її і людські, і політичні переконання. Наші політикині вдягалися дуже стильно, а виглядали на всі сто буквально постійно.

Юлія Тимошенко

Найголовніша фішка колишньої прем’єр-міністерки – це її коса. Зачіска Юлії Тимошенко стала найупізнаванішою деталлю образу політикині. Жінка часто з’являлася на публіці в дорогих гарних одежинах, безперечноЮ стриманого характеру. Проте офіційно-діловий стиль Тимошенко лишала хіба у стінах роботи. На світських заходах вона любила показуватись у вечірніх нарядах.

Юлія Тимошенко
Юлія Тимошенко

Уляна Супрун

Колишня очільниця міністерства охорони здоров’я України не дуже сильно робила акцент на власній зовнішності. Жінка найчастіше з’являлась на екранах у такому вигляді: розпущене волосся, окуляри, мінімум або відсутність макіяжу та стриманий діловий одяг.

Уляна Супрун
Уляна Супрун

Лілія Гриневич

Знаменита українська міністерка освіти за каденції минулого президента Лілія Гриневич мала образ успішної жінки. Стильна зачіска та красиві ділові костюмчики завжди гарно виглядали на фотографіях, де Гриневич працювала. Освітянка завжди була усміхненою та водночас серйозно-зосередженою, що й залишило її десь такою в пам’яті українок та українців.

Лілія Гриневич
Лілія Гриневич

Українські жінки-політикині виглядали дуже по-різному, проте завжди дуже фахово проявляли себе в різних ситуаціях. З кожним роком, до слова, до влади нарешті приходять нові й нові жінки, які прагнуть змін.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".