Не Фреймут, а Локотко: ось яке прізвище “колишня” Притули насправді носить по паспорту вже не перший рік

Відомо, що зірковий ревізор країни Ольга Фреймут давно заміжня, щаслива у шлюбі дружина та мама трьох дітей. Проте мало хто знав, що по паспорту вона давно не Фреймут.

Свій шлюб генеральний директор Нового каналу Володимир Локотко та телеведуча Ольга Фреймут офіційно зареєстрували у 2017 році. Ревізорка взяла прізвище чоловіка – тепер вона Ольга Локотко.

Цікавим є те, що спочатку вони стали батьками, а вже потім офіційним подружжям. Пишного весілля у пари не було – це був звичайний понеділок 25 квітня. Закохані просто розписалися, чоловік поїхав на роботу, а ввечері повечеряли разом з дітьми.

Зараз виховують спільних дітей сина Валерія та доньку Євдокію. Пару довгий час підозрювали у службовому романі, але Ольга зазначила, що все було не так.

Родина Ольги Фреймут
Ольга Фреймут з дітьми та чоловіком

Романтичні стосунки між ними почалися тільки тоді, коли головна ревізорка країни пішла працювати на 1+1. Там вона зрозуміла, що сумує за Володимиром і бачить в цьому чоловікові тил, надійність, опору та захист. Саме Фреймут зробила перший крок для відносин з Володимиром.

Нагадаємо, що Ольга Фреймут має ще й доньку від першого цивільного шлюбу з британцем Нілом Мітчеллом. Галантний, вихований, щирий відразу сподобався юній Олі.

Закохані навіть жили разом, однак стосунки не витримали перевірку сімейним побутом. Тому, вагітна Фреймут повернулася до Києва. Зараз донька Злата носить прізвище батька.

Ольга Фреймут і Злата Мітчелл

З початком повномасштабної війни жінка разом з дітьми живе в Лондоні. Вона не захотіла отримати статус біженки, а тому може спокійно працювати за кордоном. Активно допомагає Україні та ЗСУ й вірить в нашу перемогу найближчим часом.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".