“На ті ж граблі”. Ким Ані Лорак заповнила пустоту у серці, яку залишив турок Налчаджиоглу: знову іноземець

Знаменита російська співачка українського походження Ані Лорак колись пережила неймовірний скандал під час розлучення з турком Муратом Налчаджиоглу. Яка ж реакція фанатів на її нового бойфренда-іспанця?

2019-го Ані Лорак та її колишній чоловік Мурат Налчаджиоглу розлучились офіційно. Зіркове подружжя не жили разом 4 роки і поклали кінець цьому союзу не так швидко, як очікувалося.

Причина розлучення з Муратом Налчаджиоглу

Офіційною причиною розставання стали численні зради турецького бізнесмена. Після того, як в соціальних мережах з’явилися фотографії підприємця з іншими дівчатами Кароліна повідомила про рішення розійтися. Примітно, що згодом вона зізналася і про зради екс-чоловіка у той час, як вона була вагітною.

Лорак і Мурат у шлюбі
Ані Лорак розкритикували за вибір нового бойфренда

Саме у той період на Мурата звалилася хвиля хейту. Чоловіка прозивали альфонсом, критикували за невірність та списували всі його досягнення на гроші співачки.

Ані Лорак розкритикували за вибір нового бойфренда

Після розлучення шанувальники Ані очікували, що вона припинить експериментувати і спробує знайти чоловіка зі свого оточення. Але любов до іноземців взяла своє. Нещодавно Кароліна оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фото з новим бойфрендом, у дописі до якого дала зрозуміти, що має любовні стосунки з зображеним на кадрі чоловіком.

Ані Лорак розкритикували за вибір бойфренда

Ісаак є тренером артистки, тож вони проводили багато часу разом, перш ніж заявити про стосунки. Ба більше, на особистій сторінці чоловіка можна помітити маленьку дитину, який він є батьком, а також молоду жінку — матір малюка. Що відбувається в особистому житті тренера залишається великою загадкою. Однак, фанати артистки дуже незадоволені її вибором.

Ані Лорак розкритикували за вибір бойфренда
Ані Лорак розкритикували за вибір бойфренда

Звісно, уе незадоволення йде корінням у минуле артистки.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.