Як зараз виглядають та чим займаються найперші ведучі “Підйому”: Єфросиніна, Горбунов, Єгорова та інші

Ведучі популярної ранкової програми "Підйом" дуже змінилися за цей час. Хтось досягнув кар'єрного розквіту, а хтось призупинив свою діяльність. Що відомо про найперших ведучих шоу? Чим вони зараз займаються? Про це й поговоримо в нашому матеріалі.

“Підйом” – ранкова програма розважального характеру, яка почала виходити на Новому каналі з 1999 року. Останній ефір провели 27 червня 2014 року. Продовження більше не було. Найпершими ведучими шоу були Марія Єфросиніна та Юрій Горбунов.

А далі програму вели Сніжана Єгорова, Степан Казанін, Ганна Сєдокова, Андрій Доманський, Олег Панюта та інші. Найпопулярнішою трійкою розважального шоу стали Сергій Притула, Ольга Фреймут, Олександр Педан. У 2011 році вони вирішили піти зі знімань та почати вести сольні проєкти.

Чим займається та як виглядає тепер Маша Єфросиніна?

Популярна українська телеведуча з кожним роком досягає тільки розквіту у своїй телевізійній сфері. Після ранкового шоу її кар’єра пішла тільки вверх. Зараз Маша Єфросиніна успішна жінка, дружина, мама.

Має свій власний бренд одягу “Mashsh”. Веде активно свій YouTube з такими проєктами: “Екзамен”, “Запитання-Відповідь”, “Дорослі дівчата” разом з Олею Поляковою, з якою дуже добре товаришують. Також активно допомагає Україні під час війни та веде свій інформаційний фронт у своїх соціальних мережах.

Маша Єфросініна
Маша Єфросініна

Юрій Горбунов

Український шоумен, актор, телеведучий та заслужений артист України. Зараз це зірковий ведучий 1+1. Крім цього, він має дуже хороше почуття гумору, тому був суддею у “Лізі сміху”, а також запустив свій комедійний проєкт “Шоу у Юри”.

Без нього не проходить майже жодне шоу на 1+1: “Голос країни”, “Танці з зірками”, “Зірка+Зірка” та інші. На цьому телеканалі познайомився зі своєю майбутньою дружиною Катериною Осадчою, з якою зараз щасливо проживає у шлюбі. Також активно знімався в популярних комедійних фільмах: “Село на мільйон”, “Слуга народу 2”, “Великі Вуйки”, “Шалене весілля 2” тощо.

Юрій Горбунов
Юрій Горбунов

Сніжана Єгорова

Сніжана Єгорова – акторка та телеведуча. Під час повномасштабного вторгнення ця особистість перебуває в Анталії.

Мала свій канал на YouTube “МРІЯ”. Там вона випускала відеоролики, де лунали тези російської пропаганди. Зараз на неї ллється хейт та невдоволення за таку діяльність. Сніжана знімала ролики на теми фейків, “зради”, “київського терору”, “терор СБУ”, “війну Зеленського” та “розділ України заходом”.

49-річна Сніжана Єгорова полишила Україну
Сніжана Єгорова

Сніжана Єгорова продовжує не любити Україну й демонструє це всіма своїми діями. Проте її старша донька зовсім не підтримує таку позицію матері й перестала спілкуватися з нею.

Схожі статті