Бачимо в тобі себе: Зіркове подружжя Юрій Горбунов та Катерина Осадча чуттєво привітали сина з днем народження

Юрій Горбунов та Катерина Осадча – зіркове подружжя, відомі телеведучі.  Сьогодні у них важливе свято. Рівно 6 років тому закохані стали щасливими батьками хлопчика Івана. Про це й піде мова в нашому матеріалі.

Так, на своїй сторінці в Instagram Юрій Горбунов першим зворушливо привітав свого синочка з його днем народження. Він щасливий батько, сім’янин, який ніколи не приховував, що діти та дружина для нього понад усе.

“З Днем народження, мій хлопчик! Мій первісток! Мій син!! Мій Іван!! Наш Івасик!! 6 рочків тобі сьогодні!! Так ніби вчора тримав тебе на руках в перші хвилини твого народження!! Ти наша з мамою гордість!! Наша радість!! Наше майбутнє!! Нехай збудуться всі твої мрії!!”, – чуттєво написав в дописі Юрій.

Також він зазначив, що мріє, аби син зростав в найкращій у світі країні й більше ніколи не знав, що таке війна. Для Юрія, Іван став його первістком. Саме 6 років тому його дружина Катерина Осадча ощасливила чоловіка народженням дитини.

Катерина, матуся Івана теж не стала осторонь та від себе з любов’ю привітала свого сина зі святом. Вона зазначила, що все більше бачить в ньому себе, а саме її невгамовність та любов до порядку від свого батька.

Кожного дня вони з Юрієм помічають щось нове у свого сина та дякують йому за те, що Іван обрав їх батьками. Вона зазначила, що зараз є щасливою дружиною та мамою. Тому зіркове подружжя мріє тільки про одне – мирне небо над головою.

Що ж, приєднуємося до привітань і ми. Бажаємо Юрію та Катерині терпіння, сил, наснаги, а маленькому Івану продовжувати й далі робити батьків щасливими.

Схожі статті