Сумує за Остапчуком: екс-дружина Володимира Остапчука Христина Горняк береже подарунки від колишнього

Христина Горняк – екс-дружина Володимира Остапчука. Активно веде свої соціальні мережі, де ділиться буденним життям. Після розлучення з телеведучим, Христина береже всі його подарунки. Спробуємо дізнатися, чи сумує жінка за колишнім.

Так, на своїй сторінці в Instagram жінка поділилася відповіддю на питання від підписників, яке стосувалося її колишнього чоловіка. Всім стало цікаво, чи зберігає Христина подарунки, які дарував їй Володимир Остапчук.

Жінка зазначила, що вона носить всі подарунки й нічого не викидає. Ба більше, вважає, що вони подаровані від щирого серця та душі, тому все зберігає.

“А навіщо щось викидати? Я ношу всі подарунки, які мені дарують, тому що вони від серця та душі”, – відповіла Христина.

Сторіз Христини Горняк

Підписників Христини зацікавила така відповідь, адже багато людей вважають, що почуття до колишнього у жінки нікуди не зникли. Чи правда це – ми можемо тільки здогадуватися.

Зараз бачимо, що Горняк щаслива та задоволена своїм життям. Продовжує працювати та має плани на майбутнє. Мріє стати мамою й вважає, що буде люблячою, але, напевно, суворою до дитини.

Екс-дружина Остапчука зазначає, що не є публічною особистістю, тому ділитися чимось більшим, наприклад, деталями особистого життя вона не хоче. Все про, що може розповідає у своєму Instagram.

Нагадаємо, що шлюб Володимира Остапчука та Христини Горняк тривав з 2020 року по 2022 рік. Причину розлучення колишні не називали. В мережі давно ходили чутки, що в їх стосунках щось не так, як результат – пара давно не разом.

Колишні Володимир Остапчук та Христина Горняк
Колишнє подружжя. Володимир Остапчук та Христина Горняк

Зараз у телеведучого нова кохана – журналістка Катерина Полтавська, з якою вони живуть разом. А Христина поки, що перебуває в Іспанії.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".