Христина Горняк нарешті відповіла, хто винен у розлученні з Остапчуком: “Дуже особисті моменти”

Розмови коло розлучення Володимира Остапчука та Христини Горняк не вщухають і до сьогодні, оскільки ніхто не знає причини, через що такі чудові стосунки перейшли у різку стадію розлучення.

У 2022 році насправді багато пар розлучились або розійшлись, якщо не перебували у шлюбі. Кажуть, що спільні проблеми об’єднують, але не всіх та не завжди. Інколи людям набагато легше справитися зі своїми емоціями наодинці. І здається, зараз таких людей більшість. Тому що останній рік показав кожному, що немає більш цінної людини в житті кожного ніж ти сам. Можливо, комусь це здається егоїстично, проте це психологічно правильна позиція здорової та зрілої людини.

Горняк з Остапчуком

Можливо саме це й стало причиною розлучення Христини та Володимира, оскільки вони дуже різко почали уникати зустрічей один з одним. Хоча, можливо так криється якась дійсна проблема, про яку вони обидва домовились не розповідати. І насправді так і є, між Горняк та Остапчуком є така домовленість і про це Христина розповіла у сторіс в instagram.

Після того, як дівчина переїхала у Відень, вона почала активно вести свій особистий блог, де відверто відповідає на всі запитання від своїх шанувальників. Питання стосуються як життя в новій країні, так і про колишнього та розлучення. Адже для багатьох ця тема знову ожила на тлі нових стосунків Остапчука з молодою журналісткою.

Тож, цього разу Горняк нарешті сказала, хто насправді винен у розлученні пари.

“Завжди винні двоє. Хтось просто більше, а хтось менше. І двоє прийняли рішення не коментувати це. Сподіваюся на розуміння – написала Христина.

Сторіс Христини

Тож, все ж таки екс-дружина Володимира вважає, що вина у розлученні є в обох, тому, розкривати подробиць вона так і не розкрила.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".