У Ані Лорак очікується поповнення в родині: роман з іспанцем Ісааком Віджраку приніс співачці малюка

Знаменита російська співачка українського походження Ані Лорак з великої імовірністю незабаром прийме у свою родину маленького хлопчика. Усі деталі в статті.

Втеча знаменитої виконавиці Ані Лорак з російської федерації та її переховування в Європі принесли неочікувані плоди. Декілька тижнів тому артистка зізналася, що вступила в нові стосунки зі своїм тренером з йоги. Чоловіка звуть Ісаак Віджраку, і він з радістю попозував для романтичноі фотографії, яку співачка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

У Ані Лорак очікується поповнення в родині

Шанувальникам артистка її нової обраниці здебільшого не сподобався, однак вони діляться своїми сподіваннями щодо хибного враження, яке справляє Ісаак. Варто відзначити, що чоловік не так давно став батьком. На його акаунті можна знайти фотографії з маленьким сином, а до зізнання у романі зі співачкою на сторінці фігурувала і жінка, яка народила малюка.

У Ані Лорак очікується поповнення в родині

Це означає, що в перспективі Кароліна може прийняти в свою родину маленького хлопчика, якого народила інша жінка. Примітно, що на етапі великих змін в особистому житті зірки, її єдина дочка Софія здебільшого знаходилася разом з батьком та його нареченою. Раніше спадкоємиця виконавиці навіть і мріяти не могла про тривалі канікули з турецьким татом.

У Ані Лорак очікується поповнення в родині

Нагадуємо, що після 24 лютого в мережі активно пліткували про розставання Ані Лорак з її колишнім коханим Єгором Глєбом. Подейкували, що бойфренд артистки покинув її через фінансові труднощі у неї. Мовляв, коханий Ані Лорак був альфонсом. Тим часом співачка нещодавно оприлюднила зізнання у тому, що усі її попередні стосунки до зустрічі з іспанцем були відверто токсичними і не приносили їй щастя.

Схожі статті