Топольського порівняли з турецьким красенем, який виконав роль Серкана Болата у серіалі “Постукай у мої двері”

Кожна прихильниця турецьких серіалів точно дивилася серіал, який за короткий термін наробив галасу. І це – "Постукай у мої двері", романтичний, захоплюючий, цікавий, а ще й головний герой просто мрія, а не чоловік. І саме його порівняли з останнім "Холостяком" Алексом Топольським.

Серкан Болат – це герой турецького серіалу, чию роль виконав Керем Бюрсін. Але за справжнім ім’ям актора вже ніхто не називає, адже в очах глядачів – він романтичний, але суровий Серкан. Його стримане кохання до бунтарки Еди Ялдиз, яка постійно своїми витівками виводить головного героя серіалу з себе, але через закоханість, він поруч з нею стає таким самим.

Кадр з серіалу Постукай в мої двері

Насправді всі попередні ролі Керема не були настільки культовими, і його образи ніколи не робили настільки мужніми та привабливими, як образ Болата. А глядачі запам’ятовують саме образи, і в них вони закохуються. Так сталося й з Бюрсіном, бо він же насправді має таку зовнішність і це просто доповнила роль. А всі були і є закохані не в людину, а у кінороль.

Теж саме завжди стається з головними героями шоу “Холостяк”. Хай там як, але є мінімальний сценарій, бо це шоу. Тому, навіть самі холостяки не є такими в реальному житті. Багато моментів не показують, бо є правила монтажу, багато емоцій не проживаються. Загалом на проєкті є лише позитивні моменти. Тому, часто глядачки також закохуються в образ “Холостяка”, а не особистістю.

Так, днями Алекс Топольський показав у своєму instagram, як підписниці порівняли його зовнішність та його образ з Серканом Болатом. І дійсно, є така схожість, по-перше, це карі очі, волосся з рудим відливом, погляд, постать, форма щелепи. Тож, тепер ми маємо свого українського Серкана.

Сторіс Топольського

Топольський й сам дуже здивувався, коли після слів підписниць, помітив реальні спільні риси зовнішності між собою та турецьким красенем, який розбив серця мільйонів жінок в усьому світі.

Схожі статті