Тіна Кароль у чорній сукні на “Танцях з зірками” засвітила все, від чого шаленіє Дан Балан

Тіна Кароль знову похизувалася занадто відвертим вбранням.

Чвертьфінал “Танців з зірками” нещодавно скінчився, а мережа продовжує обговорювати образ Тіни Кароль.

Цього разу співачка та ведуча популярного проекту однією сукнею показала все. Виконавиця була одягнена у чорну сукню з високим боковим вирізом та відкритим декольте. Образ дипивнили чорні босоніжки на високих підборах. Макіяж цього разу був досить скромним. Артистка забула про свою пристрасть до червоної помади, натомість виділила очі.

Прихильників аж настільки відвертий образ виконавиці вразив і вони залишили багато негативних коментарів. Їм хотілося бачити Тіну Кароль у більш скромних та витончених вбраннях.

Декому з прихильників вже настільки набридли відверті фото співачки, що вони заявили про це у коментарях не зовсім запропонували: ”Тіна, виходь вже без сукні))Чого так скромно”.

Подібні коментарі можна побачити і під знімками артистки в одній з фан-груп у мережі. Прихильники вважають, що такими образами вона знецінює себе і втрачає свою індивідуальність та природну ніжність і красу. Шанувальники не можуть зрозуміти чому Тіна Кароль дозволяє одягати на себе подібні вбрання.

Fantina Instagram screenshot
fantina Instagram
Fantina Instagram screenshot
fantina Instagram

Незважаючи на такі не дуже хороші коментарі, більшість шанувальників Тіни Кароль у захваті від подібних нарядів.

Це не єдиний образ ведучої “Танців з зірками”, який розділив думки підписників.

На одному з ефірів Тіна Кароль з’явилася у білій сукні, яка занадто сильно підкреслювала фігуру співачки. На цій сукні думки підписників розділилися. Одні порадили улюблениці змінити стиліста, а інші зазначили, що це найкраще вбрання ведучої “Танців з зірками” за всі ефіри.

https://www.instagram.com/p/CGzcdGFrRPi/

Схожі статті