Надія Мейхер пригадала минуле з “ВІА Гра”: прихильники не оцінили

Надія Мейхер та Кирило Васюк вирішили підкорити хіп-хоп, але не склалося.

У чвертьфіналі проекту “Танці з зірками” учасники демонстрували відразу три танці. Перший – з партнером, другий – із суддями, а третій – за можливість залишитися у шоу.

Саме за перший танець Надія Мейхер та Кирило Васюк отримали найбільше критики. Глядачам дуже не сподобався як образ учасниці, так і сам танець.

У них склалося враження, що співачка втомилася від участі в шоу. Дехто припускав, що стиль танцю, яких обрали Надія Мейхер та Кирило Васюк, не зовсім відповідає образу учасниці. Зауважимо, що для виступу на ефірі пара обрала хіп-хоп під пісню Мадонни.

Крім того, прихильники Надії Мейхер звернули увагу на дуже дивний образ учасниці і зауважили, що для обраного стилю взагалі не підходить. Дехто навіть нагадав їй, що вона давно не у складі гурту “ВІА Гра”, щоб так одягатися. Підписники справедливо оцінили роботу стиліста у цьому ефірі на 2.

А от судді здебільшого критикували сам танець Надії Мейхер та Кирила Васюка. Їм здалося, що техніки хіп-хопу взагалі не було, а сам танець вийшов якимось дуже важким. З таким зауваженням погодилися і деякі глядачі популярного танцювального проекту. Це вперше за всю участь у проекті співачці дісталося стільки ж критики, скільки до цього отримувала Ольга Фреймут.

Така поведінка Надії Мейхер роздратувала декого з глядачів. Вони зауважили, що вона не професійна танцівниця, тож повинна мовчки слухати все, що їй говорять.

Незважаючи на таку не дуже вдалу постановку і критику суддів та глядачів, Надія Мейхер та Кирило Васюк все ж продовжать боротьбу за перемогу у проекті “Танці з зірками”.

Схожі статті