Володимир Остапчук збирається судитися з колишньою дружиною Оленою Войченко

Телеведучий вважає, що тільки суд може вирішити конфлікт з колишньою дружиною.

Телеведучий каналу “Україна” Володимир Остапчук нещодавно розлучився з першою дружиною заради того, щоб бути з Христиною Горняк. Однак, тут не обійшлося без гучних скандалів і обговорення в соцмережах особистого життя шоумена. Колишня дружина ведучого Олена Войченко розповідала, що Остапчук перестав піклуватися про їхніх спільних дітей і не платить аліменти. Водночас шоумен звинувачував Олену в брехні і в тому, що жінка забороняє йому бачитися з дітьми.

Тепер ведучий вирішив почати судитися з колишньою, про це він розповів в “Зірковому шляху” на телеканалі “Україна”.

Володимир Остапчук розповів, що не хотів, щоб його розлучення обговорювала вся країна. Він зазначив, що вже майже рік намагається налагодити стосунки з Оленою заради дітей, які є і завжди будуть, але поки що це зробити не вдається.

За словами Остапчука він дає немало грошей на утримання Емілії і Евана, оплачує приватний садок і школу, відпочинок малечі і купує одяг. Щомісячно шоумен віддає на дітей по 45-50  тисяч гривень.

Володимир Остапчук з колишньою дружиною і дітьми
Володимир Остапчук з колишньою дружиною і дітьми

При цьому він бачиться з дітьми 2-3 рази на тиждень, і то часто колишня дружина намагається перешкоджати цьому. Володимир скаржиться, що колишня не дає можливості спокійно спілкуватися і відвідувати дітей так, як має це робити батько. Мало того, Олена не дає можливості поговорити нормально по телефону з дітьми, хоча він дзвонить по 3-4 рази в день.

«У нас була одна розмова, коли дочка прямо плакала і сказала: «Ви ж не розійшлися через мене?» Тому що дитина через себе це сприймає. Коли вона вдома, і ми з нею спілкуємося, я бачу в її очах, що їй не вистачає батьківської уваги і любові», – розповідає ведучий.

Він зінався, що ця ситуація була для нього дуже болючою.

«Але з іншого боку, якщо ми не можемо домовитися, то єдиний вихід зараз – йти до суду. Це називається «в судовому порядку встановити графік відвідування дітей», – коментує шоумен намір судитимся з колишньою.

Схожі статті