Хто покинув “Танці з зірками” за крок до фіналу

Півфінал став випробуванням не лише для учасників, а й для ведучих.

У півфіналі продовжилася боротьба за місце у суперфіналі проекту “Танці з зірками”. Так само, як і попередній, цей ефір також пройшов без глядачів.

Цього ефіру на учасників теж чекало три виступи, один з яких відбувався за участі ведучих проекту. При цьому пари танцювали у довільному порядку. Один з яких мав бути з латино-американської програми, один – європейської і один – довільний.

Особливістю 13-го ефіру стала відсутність танцю за життя. Пара, яка отримує в підсумку найменшу кількість балів автоматично покидає проект.

До незмінно трійки долучилася “богиня ламінату” Леся Нікітюк. З перших хвилин у суддівському кріслі дівчина почала жартувати і підколювати суддів.

А зустрічали пари після виступу на балконі колишні учасники проекту Олег Винник та Ольга Фреймут.

Прихильники проекту порадіти такому вибору зірок на 13-й ефір улюбленого танцювального шоу.

Першими танцювальну майстерність демонстрували Санта Дімопулос та Макс Леонов. Ча-ча-ча у їхньому виконанні вразив суддів проекту. Виступ пари оцінили максимальним балом.

А Юлія Саніна та Дмитро Жук втілили історію Попелюшки. За неї пара теж отримала максимальний бал і зрівнялася з фаворитами шоу Сантою Дімопулос та Максом Леоновим.

Після виступу ведуча Тіна Кароль зауважила, що цей номер мали танцювати Олег Винник і Олена Шоптенко. Співак у свою чергу зазначив, що його костюм перешли на ведучого Юрія Горбунова.

У перерві між танцями телеглядачів розважав український співак Іван Дорн.

Після нього учасники продемонстрували ще по два танці.

Окрім глядачів приємний сюрприз отримали і учасники проекту “Танці з зірками”. Цього разу підтримати їх прийшли найрідніші та найважливіші чоловіки у житті.

Першими після музичної паузи знову виступили Санта Дімопулос та Макс Леонов. Вони станцювали квікстеп під композицію Yolanda be cool & DCUP We no speak americano.

Після них на паркет вийшли Надія Мейхер та Кирило Васюк з найвойовничішим танцем латини-американської програми. Пара станцювала пасодобль.

Ще одним гостем ефіру став виконавець LAUD, який виконав композицію “Грязные танцы”.

Після нього на паркет виступила пара Юлії Саніної з Дмитром Жуком, до яких приєдналася ведуча проекту Тіна Кароль. Тріо станцювали чутливу румбу під пісню виконавця Chris de Burgh Ledy in red.

Після них на паркет знову вийшли Надія Мейхер та Кирило Васюк, станцювавши фокстрот.

Після фокстроту свій третій танець станцювали Юлія Саніна та Дмитро Жук. Цього разу вони здивували глядачів самбою.

Останніми цього вечора виступили Санта Дімопулос та Макс Леонов разом з головним вовком країни Олегом Винником. Тріо представило танго.

За попередніми результатами перше місце ділять пари Санта Дімопулос та Макс Леонов і Юлія Саніна та Дмитро Жук. У них по 119 балів.

Цей тиждень приніс ще один сюрприз. У суперфіналі продовжать змагатися всі три пари.

Наприкінці вечора на учасників та глядачів чекав ще один сюрприз від організаторів. На паркеті виступив найулюбленіших співак мільйонів Олег Винник з найвідомішим хітом “Як без тебе жити”.

На проекті, як завжди, дивували не лише учасники. Ведуча Тіна Кароль як завжди привернула увагу глядачів до свого образу. Для ефіру співачка знову брала відкриту сукню, привернули увагу до фігури.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.