У Ані Лорак з’явиться друга донька: стосунки з іспанцем Ісааком Віджраку розвиваються з шаленою швидкістю

Знаменита російська співачка Ані Лорак вже рік інтригує своїх шанувальників секретами свого особистого життя. Зокрема фанати дізналися, що у її обранця є діти.

Про свої нові стосунки Ані Лорак повідомила півроку тому. Але для її шанувальників це стало великою подією, адже вона не так часто представляла публіці своїх обранців. Ісаак Віджраку став виключенням із правил, як і свого часу Мурат Налчаджиоглу. Артистка навіть розповіла їхню історію. Мовляв, познайомилися влітку 2022-го на Ібіці, прямо в той період, коли її стосунки з українцями переживали найскладніші часи. Кароліна втекла з російської федерації, видалилася з соціальних мереж та сховалася від народного гніву за кордоном, оплакуючи свою репутацію.

Бойфренд Ані Лорак Ісаак Віджраку вперше показав свою дочку

Ані Лорак зізналася, чому досі не переїхала до нового коханого Ісаака Віджраку
Бойфренд Ані Лорак Ісаак Віджраку вперше показав свою дочку

Вочевидь саме тоді їй зустрівся майбутній коханий. Одразу ж публіка поставилася до нього дуже скептично. Кароліна прославилася в шоу-бізнесі як жінка з доволі низькими стандартами, а тому поки шанувальники намагалися попередити її, щоб вона була обережною, хейтери зловтішалися потенційній драмі.

Пізніше в мережі з’явилася також інформація про те, що нібито у Віджраку є дружина та діти. Стосовно свого шлюбу тренер з йоги так нічого і не розповів, але щодо дитини все ж таки поділився певною інформацією.

Виявляється, у нього є дочка, і до того ж доволі доросла. Саме її переплутали з його дружиною та виставили як жінку, якій нібито зраджують. Виходить, що іспанець став батьком у доволі молодому віці.

Коханий Лорак Ісаак Віджраку відсіяв чутки про розставання зі співачкою та показав відео
Бойфренд Ані Лорак Ісаак Віджраку вперше показав свою дочку

Чи знайома дівчина з коханою свого батька залишається секретом, а Ісаак вже не з таким ентузіазмом спілкується з аудиторією співачки, після того, як українці його захейтили за певні висловлювання, а також публікації в соціальній мережі.

Поки що чоловік дотримується позиції своєї обраниці, але є висока вірогідність того, що це може змінитися, як свого часу Мурат опинився не поруч з артисткою, а навпроти неї.

Нагадуємо, що Кароліна виховує від попереднього шлюбу дочку Софію, яка на даний момент вже знаходиться в підлітковому віці.

Схожі статті