Наталія Могилевська зізналася, що популярність та слава принесли їй тільки нещастя: “Я терпіла і чекала, коли це життя закінчиться”

Наталія Могилевська пережила найбільше розчарування у житті та отримала наснагу жити далі.

Наталія Могилевська – популярна співачка і власниця школи для талановитих дітей “Talant School”.

До такої зміни діяльності співачка йшла довго. Вона зізналася, що бути продюсером – це не її і вона знайшла себе у викладанні. Лише після цього Наталія Могилевська змогла зітхнути з полегшенням.

Будучи за на натурою лідером, артистка не дозволяла собі розслабитися. Вона вважала,що ідеально може зробити лише вона сама. Такі високі вимоги до себе позбавили Наталію Могилевську не лише друзів, але й чоловіків.

Наталія Могилевська - суддя проекту "Голос. Діти"
Наталія Могилевська – суддя проекту “Голос. Діти”

У період карантину співачка насправді була вдячна, що її робота і вибудований роками жорсткий характер дав їй можливість побути сам-на сам з собою. Артистка вперше змогла насолодитися часом і почала помічати прекрасне навколо. Наприклад, Наталія Могилевська зізналася, що лише зараз помітила два прекрасні кущі білого бузку біля дому.

Проте такі зміни відбулися не просто так. До цього її привів досить важкий період у житті, коли за півроку зірка втратила маму і коханого чоловіка. Тоді Наталія Могилевська зрозуміла, що не заслуговує на такого чудового партнера і вирішила почати змінюватися.

Для цього їй знадобилася поїздка до Індії, де співачка шукала себе справжню і шлях до іншої себе. Саме там виконавиця зрозуміла, що глибоко в душі живе інша Наталя-мрійниця, маленька дівчинка, яку співачка загнала подалі під час важкої роботи.

Індія змінила Наталію Могилевську
Індія змінила Наталію Могилевську

Зараз зірка щасли і насолоджується життям разом з внутрішньою дитиною. До народження дітей вона поки не готова. тому і на серйозні стосунки теж не претендує.

У Наталії Могилевської є стосунки, але про них зірка воліє мовчати і залишити цю тему лише для себе.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.