Настя Каменських вразила чуттєвою історією кохання: неймовірний Vibe

Настя Каменських випустила кліп на нову пісню Vibe, який за кілька годин зібрав безліч захоплених коментарів фанатів.

Популярна українська співачка Настя Каменських, яка виступає під сценічним ім’ям NK, презентувала свою нову пісню.

Чуттєвий відеокліп на трек “Vibe” співачка представила на своєму офіційному Ютуб-каналі. Також нову пісню Каменських вже можна послухати на всіх музичних платформах.

Це пісня про неймовірне кохання, підкреслює Настя.

“Пісня називається «Vibe», тому що вона передає всі ті емоції, які я відчуваю. У ній є всі глибинні відчуття, жіночі переживання”, – написала Каменських на своїй сторінці в Інстаграм.

У відеокліпі артистка постала в різних звабливих і ніжних образах. На відео можна побачити Каменських з її фірмовими кучерями, в шубці, вдягненій прямо на стильну білизну, у чорній короткій сукні, у зухвалій шкіряній куртці. Зйомки кліпу проходили в столичному ТРЦ Gulliver. Романтичному шарму відеокліпу додало нічне місто, на фоні якого Настя розповідає свою історію пристрасті. В усьому кліпі відчувається незрима присутність чоловіка співачки Потапа, який також є одним з авторів пісні, на останніх секундах він з’являється в кадрі.

Новий кліп вже встиг отримати безліч позитивних відгуків фанатів виконавиці. Деякі користувачі мережі побачили в кліпі схожість з попередньою спільною з Потапом творчістю. Інші написали, що в кліпі Настя постала саме такою, як її люблять — сексуальна, чуттєва, ніжна. Інші відзначили, що їм сподобалося, як Настя в пісні зачитала реп.

  • Найкраще з часу сольної кар’єри)
  • Оу, NK, нарешті крута пісня і кліп!!!)))
  • До мурашок… нереальна… чуттєва… зухвала… і в той же час ніжна….
  • Шикарна робота.
  • Це найкраща пісня у виконанні NK. Дуже ніжно і красиво.
  • Хоч Потап і Настя вже не група, Потап все одно підспівує Насті))

Схожі статті