Український бебі-бум: Джамала, Світлана Тарабарова, Ілона Гвоздьова та інші зірки, які у цьому році знову стали мамами

Цей рік видався багатим і насиченим на події, особливо в родинах зірок.

Хоча цьогорічний карантин добре попсував усім нерви, проте для декого зі знаменитостей цей час став найщасливішим.

І поки вся країна з жахом дивилася новини та переживала за майбутнє, зірки не гаяли часу.

А потім знаменитості наввипередки радували прихильників звістками про те, що вони стали батьками. Для когось це була друга дитина, а для когось вже третя.

Першою порадували прихильників звісткою про поповнення в родині співачка Alyosha та її чоловік Тарас Тополя. У подружжя народилася донечка, яку вони назвали Марією.

У подружжя вже є два сини і вони, за словами зіркових батьків, просто обожнюють маленьку принцесу.

Також поповнила ряди зіркових батьків і співачка Світлана Тарабарова. У неї теж народилася донечка, яку виконавиця назвала Марією. Радісною новиною співачка поділилася в мережі.

Раніше виконавиця поділилася історією про те, як і коли пара дізналася, що вагітна і чому вирішила назвати донечку саме так. Співачка зазначила, що саме таким бачила ім’я для малюка і жодне їнше її так не приваблювало.

світлана Тарабарова також розповіла. що її син Іван любить молодшу сестричку. А також зірка розповідає про всі тонкощі подвійного материнства у серіалі “Декрет вже не секрет”.

Стала мамою вдруге і хореограф Ілона Гвоздьова. Танцівниця народила синочка, якого назвала Домінік. таке рішення вона прийняла після поїздки на відпочинок до Домінікани, після якого і дізналася про свій цікавий стан.

Приєдналася до зіркових батьків і співачка Джамала, яка вдруге стала мамою сина. Виконавиця довгий час не показувала обличчя малюка і нікого не пускала додому.

Співачка зізналася, що її тато вперше побачив онуку під час спільного відпочинку, знімками з якого зірка поділилася у мережі. Джамала розповіла, що дивлячись на те, як її батько спілкується з маленькою і чуюючи ті казки і пісні, вона знову відчула себе дитиною.

Приєдналася до новоспечених зіркових матусь і зірка “Свінгерів” та “Одного разу під Полтавою” Анна Саліванчук. У зірки народився хлопчик. Відео пологів акторка поділилася у мережу, чим викликала неабиякий резонанс.

Незважаючи на всі перипетії, новоспечені батьки насолоджуються прекрасними моментами життя і отримують від батьківства лише позитивні емоції.

Схожі статті