Юрій Горбунов зворушливо привітав Катю Осадчу з її святом — що святкує подружжя

Юрій Горбунов привітав свою дружину з днем ангела і зворушив публіку.

Український популярний телеведучий Юрій Горбунов активно користується своєю сторінкою в Instagram. Він показує зворушливі моменти зі свого сімейного життя та професійної діяльності. За телеведучим стежать майже один мільйон підписників і всі вони з нетерпінням чекають нової світлини. Тому нещодавно Горбунов опублікував чергове фото своєї коханої дружини Каті Осадчої і мило привітав її та усіх Катрусь з Днем ангела.

Юрій Горбунов опублікував фото своєї дружини в соціальній мережі
Юрій Горбунов опублікував фото своєї дружини в соціальній мережі

У підписі до фото телеведучий додав, що вітає свою дорогу Катрусю та інших з цим днем і бажає усім бути коханими.

Фоловери телеведучого також приєднались до привітань, про що написали в коментарях до світлини.

Коментарі прихильників до публікації Юрія Горбунова
Коментарі прихильників до публікації Юрія Горбунова

Нагадаємо, що нещодавно Горбунов опублікував фото, де зіркове подружжя разом з сином Іваном прикрашають новорічну ялинку. У підписі до фото додав, що це перша за три місяці неділя без шоу “Танці з зірками” і цей справжній вихідний використано з користю.

Юрій Горбунов разом з родиною готується до нового року
Юрій Горбунов разом з родиною готується до нового року

До речі, Катя Осадча в юності будувала кар’єру моделі. У чотирнадцятирічному віці дівчина закінчила 9 клас і відразу підписала свій перший модельний контракт. Юна модель відправилась у Токіо на три місяці. Оскільки Катя мала зріст 180 см, її модельна кар’єра швидко пішла вгору. Однак до 18 років інтерес до цієї сфери пропав і майбутня телеведуча знайшла нове захоплення — телевізійна журналістика. Ця мрія звела її з майбутнім чоловіком Юрієм Горбуновим. Вони одружились в 2017 році, а згодом народився їх син Іван.

Схожі статті