Ілона Гвоздьова поділилася романтичним подарунком від чоловіка: заради неї ризикував життям

Ілона Гвоздьова з чоловіком влаштували романтичну прогулянку засніженим озером.

Танцівниця, хореограф і мама двох дітей Ілона Гвоздьова, не втомлюється радувати прихильників новими дописами про життя своєї родини.

Нещодавно зірка поділилася зворушливим відео, на якому її чоловік робить для Ілони романтичний сюрприз. Чоловік вирішив на льоду написати ім’я коханої дружини.

Сюрприз вразив не лише зірку, а й прихильників. Вони пораділи за танцівницю і трохи похвилювалися за її чоловіка. Адже, за їхніми словами, лід ще доволі тонкий.

Дехто звернув увагу на те, що чоловік знаменитості неправильно написав першу букву імені своєї зіркової дружини. Тож більшість прочитала “НЛО” і лише коли чоловік дописав, зрозуміли, що то була літера “І”. Але навіть так вони відмітили, що сюрприз вдався.

Раніше Ілона Гвоздьова поділилася світлиною серед засніжених ялинок. У дописі під фото танцівниця і хореограф поділилася відчуттями, які в неї викликає грудень. Вона зауважила, що це час підготовки до свят і взагалі чарівної атмосфери.

Вона поділилася, що у їхній родині приготування до нового року починаються після 20-х чисел грудня. Саме тоді вони починають прикрашати ялинку і будинок, складати списки подарунків і писати листи Дідові Морозу. Ілона гвоздьова розповіла, що таким чином вони намагаються продовжити відчуття свята та чарівної атмосфери.

Зірка зізналася, що Нового року вона чекає найбільше з усіх свят. Його вона обожнює ще з дитинства, адже це час, коли можна прикрашати ялинку, розгортати подарунки і насолоджуватися смаколиками цілий тиждень.

Вона також сподівається, що до кінця цього року вони з чоловіком знову зможуть відчувати смаки і запахи, щоб сповна насолодитися мандаринами – головним атрибутом свята.

У коментарях прихильників знаменитості розгорілася справжня дискусія щодо того, що всі знаменитості перехворіли коронавірусом. Дехто дивувався як при такій хворобі можна гуляти на вулиці, робити 10 000 кроків і не потрапити до лікарні. При цьому багато хто ділився власним досвідом і зауважив, що у всіх все протікає по-різному.

Загалом прихильники побажали Ілоні Гвоздьовій здоров’я, пошвидше одужати і вдихнути аромат свят.

Схожі статті